iPhone 18 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Burada da benzer seçenekler var hocam, Rogers ve Bell’de 24 ay taksit yapılıyor. Bir de aylık ödemeyi düşürüp iki yıl sonunda telefonu iade ettiğin veya kalan bedeli ödeyip kendinde tuttuğun sistem var.

Bu paralara çok gereksiz, taksit olayının geri gelmesi gerekiyor.

Parası olmayanın telefonu alamayıp "Uf, zaten aynı özelliği Samsung da veriyor" diyecek bir tayfa çıkacağını düşünüyorum.
Uf, zaten aynı özelliği Samsung da veriyor.

Sosyal medyadaki akıcılığı ve video kalitesini bir kenara bırakırsak, tam olarak ne sebeple iPhone tercih ettiğinizi açıklar mısınız? Nitekim cihazın vadettiği her şeyi diğer markalar çok daha ucuza halledebiliyorken.

Şirket kullanıcıyı zerre önemsemiyor; her yıl "şu özelliği bu kadar iyileştirdik" diyerek fiyatı katbekat artırıp önünüze koyuyor. Yeni seri duyurulduktan hemen sonra eski yeni demeden bütün cihazlarına %25 zam yapmalarından bahsetmiyorum bile. Gelinen noktada bir AirPods Pro bile telefon fiyatına dayandı...

Parası olmayanın telefonu alamayıp "Uf, zaten aynı özelliği Samsung da veriyor" diyecek bir tayfa çıkacağını düşünüyorum.
Lansmanda "yeni" diye öne sürdükleri teknolojiyi Samsung'un S9'da kullanmış olması ve Huawei'nin uzun süredir kullanıyor olması

Ayrıca bir ürün hakkında olumlu/olumsuz yorum yapabilmek için o ürünü elde edebilme gücünün olup olmadığı önemsiz. Bu mantıkla "futbolcuyu eleştiremezsin çünkü futbolcu değilsin" veya "Lvbel C5'e kötü şarkıcı diyemezsin çünkü sen şarkı bile üretmedin" derler adama.

Bu yil gercekten hicbir sey gelmedi ya, hani yilda bir en azindan hatri sayilir bir ozellik olurdu da onunla gecistirebilirdik ama bu yil gercekten hicbir sey gelmedi. Saka gibi ama sunumda sadece "bugune kadar ki en hizli iPhone islemcisi" gibi cumleleri kullaniyorlar ve bana asiri komik geliyor. Hani baska turlu ne olabilir ki sey falan mi olacak? Bu yil yepyeni EFSANE bir haberle geldik!! 18 Pro'nun cipi 16'dan daha yavas ve bugune kadar ki en guclu 4. iPhone islemcisi.

Degisken diyafram kamera bile o kadar mevzu olmadi ki, Duo yuzunden telefon konusulmadi bile hic. Yeni renk secenegi de gecen sene ki turuncu kadar ikonik bir etki yaratmadi ayni sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…