Yeni iPhone Duo veya 18 serisini beğendiniz mi, almayı düşünüyor musunuz?

• Evet, kesin alacağım.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    37
Bu formdaki katlanır telefonları beğenmiyorum, ayrıca o paraya komple bilgisayar ve telefon alırım daha iyi. Pro ve Pro Max modellerinde birkaç yenilik dışında hiçbir şey olduğunu düşünmüyorum. Ben S25'im ile uzun bir süre yola devam edeceğim. :D

Tabletin yerini alabilir ki sanırsam dümenden de olsa bir bu aklıma gelmişti ama hiç böyle de kullanan görmedim. Hele ki Türkiye'deki insanlar bu kadar fiyat farkına tercih eder mi bilemiyorum. Çünkü özel Üniversite'ye para basıp gidenler arasında az çok tanıdıklarımda bile bu katlanabilir telefonlar yok. Ben birde Eskişehir'deyim hala. Yani özellikle öğrenciler tarafında kullanılması lazım o zaman, yoksa cidden niş hatta aşırı bir niş kitlenin işini görüyor o zaman. Bahsettiğin Fold 8 yine daha da ucuzmuş ama o fiyata tabletin yerini dolduran olur mu? Yani benim okulda gördüğüm tabletlerin çoğu 50.000TL altındaydı herhalde ki tablet piyasası şuan o kadar pahalı mı? Eğer onlarda pahalılaştıysa en azından Fold 8 kullanımı cidden artar mesela.
Su an hala yaygin olmadigi icin pahali. Ek olarak tableti tak diye cebine atamiyorsun, bunu ise atabiliyorsun. Bir nevi tasinabilirligini bahane gosterip fahis fiyat cekiyorlar su an, yoksa her konuda S26 Ultra'dan geri bir cihaza daha fazla para vermenin mantigi yok.