Makaleler
5
iPhone-18-Pro-Kose-kamera-deligi-ekran-alti-Face-ID.jpg

Jon Prosser’ın Front Page Tech videosuna göre iPhone 18 Pro’da ön kamera ekranın sol üst köşesine taşınabilir. Bunun arkasında, Face ID bileşenlerinin bir kısmını camın altına saklayan yeni bir “ekran altı” düzeni yatıyor. Böyle bir değişiklik olursa, yazılımsal Dynamic Island da aynı köşeye kayabilir. Bu iddia Apple söylenti ekosistemindeki son raporlarla örtüşse de ayrıntılar hâlâ…

Devamını Oku: iPhone 18 Pro’da Face ID Ekran Altına, Kamera Sol Üste
Kaynak: Techolay

Bu noktacığı da Dinamik Ada gibi kullanacaklardır. Eminim hoş olacak. Ayrıca ekranın üstünde alan açılması hoşuma gitti. Ama neden hala kamerayı ekranın altına gömemiyorlar? Bunu anlayamıyorum. Bana yapılabilir bir teknolojiymiş gibi geliyor.

Bu noktacığı da dinamik ada gibi kullanacaklardır. Eminim hoş olacak. Ayrıca ekranın üstünde alan açılması hoşuma gitti. Ama neden hala kamerayı ekranın altına gömemiyorlar? Bunu anlayamıyorum. Bana yapılabilir bir teknolojiymiş gibi geliyor.

Yapılabilir fakat maliyetli hocam. Bence normal dinamik ada daha hoş duruyordu. HyperOS 3'teki gibi sırıtacak muhtemelen Face ID ünitesi birleşik olmadığı için.