Rehber iPhone 4'ü iOS 6'ya Downgrade Etmek

Sorun şu ki 8 GB'lik iPhone 4'ler sadece iOS 6'ya kadar düşürülebiliyor, benimkisi de buna örnek. Yoksa doğrudur.
Sizinki 3,2 modeli mi? Çünkü benimki de 8 GB.

Kusura bakmayın hocam gitmedi sandım da mesaj.

Hayır, 3,1. Legacy iOS Kit wikisinde 8 GB modellerinin iOS 4/5 destekleyemeyebileceği yazıyor hem.
Bazen telefondan telefona fazla fark oluyor hocam. Teknoloji cidden kumar işi. Bende de iOS 6 biraz sorun çıkardı, 5'e geçtim. Şimdi ucuza iPhone 5 kovalıyorum, bulursam iOS 6'ya downgrade edeceğim.

Son düzenleme:
Merhaba, elimde iPhone 4S var iOS 9.3.5 sürümünde, şifresi unutulduğu için etkinleştirme ekranında kaldı, bypass etmek mümkün mü acaba SIM kart vs okumasa da olur müzik dinlemek için kullanmak istiyorum.

Merhaba, elimde iPhone 4S var iOS 9.3.5 sürümünde, şifresi unutulduğu için etkinleştirme ekranında kaldı, bypass etmek mümkün mü acaba SIM kart vs okumasa da olur müzik dinlemek için kullanmak istiyorum.
Sorun şu ki Arduino UNO ve USB Host Shield'a ihtiyacınız var. Bir de sisteminizi Hackintosh'lamanız veya bir Mac almanız gerek. Yani kilidini açtırmak birkaç yüz liraya mal olacak.

Sorun şu ki 8 GB'lik iPhone 4'ler sadece iOS 6'ya kadar düşürülebiliyor, benimkisi de buna örnek. Yoksa doğrudur.
2012 yılında piyasaya sürülen GSM 2012 modeli hariç tüm modeller iOS 4'e kadar düşürülebiliyor. 2012 yılında iOS 6 ile piyasaya sürülen GSM 2012 modeli maks iOS 6'ya kadar düşüyor. Bende de 2012 modeli vardı oradan biliyorum.

Hocam 2012 modelinin kodu iPhone3,2. Benimkisi iPhone3,1 ama hata alıyorum iOS 4/5'e düşürürken.

Güzel rehber hocam, bu arada bu rehber ile sadece 6'ya değil, 7.0, 5.1 gibi sürümler de yüklenebilir. Ben bu rehber ile 7.0. 3 yükledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…