Makaleler
12
Yer
Japonya, Fukuoka
Selamlar,

Elimdeki cihazı satıp iPhone 16 almak istiyorum. Yurt dışı fiyatları gözüme uygun geldi ancak 2027'nin 8. ayından sonra iki hat da kapanacağı için ikinci bir cihaz taşımam gerekecek.

iPhone 6 serisinin fiyatları gerçekten çok uygun. Bu nedenle ikinci cihaz olarak iPhone 6 almayı düşünüyorum.

Merak ettiğim konu şu: iPhone 6 ile iPhone 16 Pro'ya arama aktarımı yapılabilir mi? iPhone 6'nın eski iOS sürümü bu özellikte herhangi bir sorun çıkarır mı?

Selamlar,

Elimdeki cihazı satıp iPhone 16 almak istiyorum. Yurt dışı fiyatları gözüme uygun geldi ancak 2027'nin 8. ayından sonra iki hat da kapanacağı için ikinci bir cihaz taşımam gerekecek.

iPhone 6 serisinin fiyatları gerçekten çok uygun. Bu nedenle ikinci cihaz olarak iPhone 6 almayı düşünüyorum.

Merak ettiğim konu şu: iPhone 6 ile iPhone 16 Pro'ya arama aktarımı yapılabilir mi? iPhone 6'nın eski iOS sürümü bu özellikte herhangi bir sorun çıkarır mı
Hayır sorun çıkmaz ben iPhone 7 ve iPhone 16 Pro Max‘i aktarım yaparken kullanıyorum iPhone 5 S kadar yapabiliyoruz diye biliyorum