Merhaba, Infinix Hot 12 var bende şu an. Ekranı gitti, zaten 2K'ye falan almıştım. Ekranı nereden baksan 1.500 vardır. Neyse, ucuz telefon arıyorum; iPhone 6S falan buldum. Oyun hariç, diğer işlerde kullanılır mı bunlar hala?
Kullanılmaz. WhatsApp falan çalışıyor mu meçhul. 7 ve 8 de öyle. iPhone'da en aşağı X alman lazım sadece kullanabilmek için. Ayrıca aşırı kasar bunlar. Giriş seviye Android al daha iyi, en azından uygulamalar çalışır.
Kullanılmaz. WhatsApp falan çalışıyor mu meçhul. 7 ve 8 de öyle. iPhone'da en aşağı X alman lazım sadece kullanabilmek için. Ayrıca aşırı kasar bunlar. Giriş seviye Android al daha iyi, en azından uygulamalar çalışır.
Seni yedek olarak tuttuğum 5S ile tanıştırmak isterim. Samsung A serisinden daha hızlı. Kamera kalitesi güncel 11-12 modellerini rahat yakalıyor. Yazılım konusunda evet geri kaldı, fakat hız konusunda inanılmaz bir cihaz. Bu arada 5S'te WhatsApp çalışıyor.
S
Seni yedek olarak tuttuğum 5S ile tanıştırmak isterim. Samsung'a serisinden daha hızlı. Kamera kalitesi güncel 11-12 modellerini rahat yakalıyor. Yazılım konusunda evet geri kaldı fakat hız konusunda inanılmaz bir cihaz. Bu arada 5S'de WhatsApp çalışıyor.
Merhaba, Infinix Hot 12 var bende şu an. Ekranı gitti, zaten 2K'ye falan almıştım. Ekranı nereden baksan 1.500 vardır. Neyse, ucuz telefon arıyorum; iPhone 6S falan buldum. Oyun hariç, diğer işlerde kullanılır mı bunlar hala?
Yok ya o kadar da değil hocam ama gömülecek telefonlar da değil. A serisinden iyi bence ama Samsung'un amiral gemisi şu an iPhone'un tüm modellerinden üstün gözüküyor dönemsel olarak. Hakkını yemeyelim. Fakat 6S idareten kullanmalık için çok eziyet etmez. PUBG oynayamazsın ama WhatsApp'ta mesajlaşıp Instagram'da Reels izlersin.
Kullanilmaz. Model onerim iOS tarafinda XR. Android tarafinda Galaxy A34. Eski amiral gemisi almayin sirf donanimi iyi diye. Orta segment ve gorece yeni modeller daha is gorur.
Yok ya o kadar da değil hocam ama gömülecek telefonlar da değil. A serisinden iyi bence ama Samsung'un amiral gemisi şu an iPhone'un tüm modellerinden üstün gözüküyor dönemsel olarak. Hakkını yemeyelim. Fakat 6S idareten kullanmalık için çok eziyet etmez. PUBG oynayamazsın ama WhatsApp'ta mesajlaşıp Instagram'da Reels izlersin.
Hocam şaka bir yana fiyat konusunda en azından ekranı ve pili daha iyi gidecek modeller bulunur, 5S ilk çıktığı zaman kullananlardanim rüya gibi bir telefondu hele 6S dönemine göre iyi ama şu an bir banka ya da temel ihtiyac olsa işe yaramaz.
İkinci el SE 2020 2023 falan kovalarsa uyguna kapatırsa kilciksiz olur.
Elimde yedek duran iPhone 6 var, daha 2 sene önce alınmış Redmi Note 12 Pro'dan kat kat daha akıcı ve seri, kullanılmayacak bir cihaz değil ama yedek olarak kullanılması daha mantıklı. Çünkü uygulama desteği kısıtlı.