iPhone 6S kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dark_1234
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 144
Sadece WhatsApp ve TikTok yükleyebiliyorsun. WhatsApp sorunsuz çalışıyor, TikTok'ta çok nadir takılmalar oluyor.

iPhone 6S çok eskidi, iPhone 7 Plus almak daha mantıklı. Hem RAM'i fazla hem işlemcisi günü kurtaracak düzeyde. Ekranı daha büyük ve 1080p.

S26 Ultra kullanıcısıyım. Gidin borç yapın, yine de alın; borç ödenir elbet. Ya da S27 çıktı mı, onu da alabilirsiniz. Eğer paranız varsa. Ben de antika ürünleri seviyorum ama alacak olsam, kötü bir telefon olsa bile iPhone 6S almam. Belki kamerasını kullanırım, alsam bile nostalji seviyorum. Ama bazen böyle bir telefonum var, neden ben böyle bir telefon daha alayım diyorum.

Bende 6S kullanma fırsatım oldu, cihaz su gibi çalışıyor. Herhangi bir sıkıntısı görmedim. Desteklenmeyen uygulamalar indirmek basit. JailBreak gerek yok. Ama 6S yerine 6S Plus bakın derim, ekranı büyük ve batarya kapasitesi iyi. Gerçi bugüne kadar değişmediyse değiştirmek zorundasın. 7 serisine bakmanda fena olmaz.

Bana göre iPhone 8'in altındaki hiçbir model artık kullanılabilecek düzeyde değil. 8 diyorum çünkü sürümü ucunda yetiyor. 16'daydı sürüm olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…