UNS 19 Çalışkan Katılım 6 Eylül 2026 Mesajlar 167 Beğeniler 116 Yer İstanbul / Zeytinburnu Bugün 12:59 #21 dark_1234 dedi: Bu bütçeye ne alabilirim S8 falan gelir herhalde. Genişletmek için tıkla... Piyasaya ve ikinci el sitelerine göz atman lazım, daha kupon cihazlar da denk gelebilir.
dark_1234 dedi: Bu bütçeye ne alabilirim S8 falan gelir herhalde. Genişletmek için tıkla... Piyasaya ve ikinci el sitelerine göz atman lazım, daha kupon cihazlar da denk gelebilir.
Heisenberg 18 Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 623 Çözümler 2 Beğeniler 297 Bugün 13:06 #22 Lain Iwakura dedi: Ne gibi bir kronik sorunu var? Genişletmek için tıkla... Benim kullandığımda bir türlü çözemediğim “Servis Yok” sorunu vardı. Birde karşıya sesim gitmiyordu onu yaptırmıştım.
Lain Iwakura dedi: Ne gibi bir kronik sorunu var? Genişletmek için tıkla... Benim kullandığımda bir türlü çözemediğim “Servis Yok” sorunu vardı. Birde karşıya sesim gitmiyordu onu yaptırmıştım.
kaanleclerc 18 Deneyimli Katılım 9 Şubat 2026 Mesajlar 508 Çözümler 2 Beğeniler 506 Yer Maryland, Baltimore Bugün 13:36 #23 6S'e artık hiç bulaşma derim. 2015 çıkışlı, 10 yılı geçti; pil, uygulama desteği ve performans açısından üzebilir. Ucuza telefon arıyorsan daha güncel bir Android bakmak çok daha mantıklı.
6S'e artık hiç bulaşma derim. 2015 çıkışlı, 10 yılı geçti; pil, uygulama desteği ve performans açısından üzebilir. Ucuza telefon arıyorsan daha güncel bir Android bakmak çok daha mantıklı.