iPhone 6S Plus şarj ekranında kaldı

Yer
Yalova/Merkez
Hocalarım merhaba.
6S Plus cihazım şarjdayken şarjı azalıyordu ama hızlı azalıyordu ilk defa oldu bu düşme.
Sonra kapandı ve şarj yok ekranına geldi.
Şarja taktım ama o kırmızı şarj oluyor ekranında kaldı cihaz ne yaptıysam açamadım.
1 gün şarjda beklettim ama gene gelmedi.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Teşekkür ederim.

Pil bitmiştir veya şarj cihazı arzalıdır. Şarj cihazı varsa başka kontrol et yoksa pilini değiştir.

Pil orijinal pil değilse geçmiş olsun. Burada her seferinde batarya konusunda orijinalden şaşmayın diyorum ama herkes bana yan sanayi pilleri savunmaya devam ediyor. Böyle daha mı iyi oluyor? (Bu dediğim her marka için geçerli.)

İfadeler: Que
Yan sanayi (orijinal olmayan) pilleri bende önermiyorum. Zamanında benzer durumu iPhone 11 cihazında yaşadım ve cihazı değiştirdim bir daha uğraşmamak için.
Ek olarak kablo değiştirdiğinizi söylediniz ama şarj cihazı başlığını değiştirmeyi denediniz mi?

Zaten iPhone’ların orijinal pil değişimi fiyatları cep yakan cinsten değil. Telefon fiyatlarının yanında devede kulak kalıyor.

Hocam orijinal pil ölmüştü, artık şarj tutmuyordu %100'ken 1'e düşüyordu bir anda kapanıyordu o yüzden değiştim pili.

Orijinal kablo başlık ile de denedim fakat olmadı.

Hocam orijinal pil ölmüştü, artık şarj tutmuyordu %100'ken 1'e düşüyordu bir anda kapanıyordu o yüzden değiştim pili.
Orijinal pil ölene kadar yıllar geçmiş ama yan sanayi pil gördüğün gibi aylar içinde kullanılamaz hale gelmiş. Bizim dediğimiz pil değişimi yapıldığı zaman mutlaka orijinal pil takılmalı yeniden cihazın içine, mümkünse markanın kendi servisi tarafından. Öbür türlü böyle oluyor işte. Aslında ucuza kaçayım derken uzun vadede çok daha fazla para ödemiş oluyor insan.

Pil bitmiştir veya şarj cihazı arzalıdır. Şarj cihazı varsa başka kontrol et yoksa pilini değiştir.

Kendi kendine pil düzeldi hocalarım teşekkür ederim.

İfadeler: Que
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…