Detaylar
Kim cevapladı?ExellionTR
Başarılı
Olmaz, günde 2-3 kez sık sık şarja takmak şarj döngünü hızlandırır, belki bataryayı biraz daha hızlı tüketir ama powerbank kullandığın için bir zararı olmaz.
Guilty Conscience
Üstün
Olmaz bence. Bundan bağımsız kaliteli bir powerbank kullanın.
cemkaraca
Yetkin
https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-power-bank-10000mah-integrated-cable/ bunu kullaniyorum.Olmaz bence. Bundan bağımsız kaliteli bir powerbank kullanın.
Olmaz.iPhone 12 telefonum var. Günde 2-3 kere şarja takıyorum. Derse gittiğim için her zaman priz bulamıyorum. Telefonu bazı zamanlar powerbank ile şarj etmek zararlı olur mu? Hafta içi her gün.
Kaliteli bir powerbank sorun yaratmaz.
Olmaz ancak bir iPhone 11 kullanıcısı olarak size önerim bataryanızı değiştirtmek olacaktır. Anlaşılan bataryanız çok dayanmıyor. Eğer telefonu yoğun olarak kullanıyorsanız bir şey diyemem ancak değişecekseniz de orijinal ya da orijinal yerine güçlendirilmiş Deji bataryalar kullanmanızı öneririm.
cemkaraca
Yetkin
Batarya 77. Telefonu ikinci el aldım, en kısa sürede değiştireceğim. Teşekkür ederim.Olmaz ancak bir iPhone 11 kullanıcısı olarak size önerim bataryanızı değiştirtmek olacaktır. Anlaşılan bataryanız çok dayanmıyor. Eğer telefonu yoğun olarak kullanıyorsanız bir şey diyemem ancak değişecekseniz de orijinal ya da orijinal yerine güçlendirilmiş Deji bataryalar kullanmanızı öneririm.
Rica ederim.Batarya 77. Telefonu ikinci el aldım, en kısa sürede değiştireceğim. Teşekkür ederim.