Volkan Demirel 3

Yetkin
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Cihaz
iPhone 6s
Merhaba eski 6S telefonumda her açılışta Jailbreak uçuyor. Onu nasıl düzeltebilirim? Kalıcı olsun istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba eski 6S telefonumda her açılışta Jailbreak uçuyor. Onu nasıl düzeltebilirim? Kalıcı olsun istiyorum.
iPhone 6S cihazınıza Palera1n Jailbreak kalıcılığını sağlamak için aşağıdaki adımları izleyin. Öncelikle, bu işlemler sonucunda cihazınızda veri kaybı yaşayabileceğinizi unutmayın; bu nedenle önemli verilerinizi yedeklemek iyi bir fikirdir.

Gerekli Araçlar:​

• iPhone 6S
  • Bilgisayar
  • Palera1n Jailbreak aracı
  • Cydia veya alternatif bir paket yöneticisi

Adım Adım Jailbreak Kalıcılığı için İşlem:​

1. Bilgisayarınızı Hazırlayın:
- Palera1n’i indirin ve bilgisayarınıza kurun. (Windows veya macOS versiyonu)
- iTunes veya Finder’ın güncel olduğundan emin olun.

2. iPhone’unuzu Bağlayın:
- iPhone 6S’inizi bilgisayara USB kablosu ile bağlayın.
- iTunes veya Finder’da cihazınızı görün.

3. PaleRa1n Uygulamasını Açın:
- Palera1n uygulamasını çalıştırın.
- iPhone’unuzu “DFU moduna” alın. (Güç tuşu ve Ana Ekran tuşuna aynı anda basarak, ekran siyaha dönene kadar bekleyin; sonra sadece güç tuşunu bırakın, Ana Ekran tuşuna basmaya devam edin.)

4. Jailbreak İşlemine Başlayın:
- Palera1n aracında “Jailbreak” butonuna tıklayın.
- İşlem tamamlandığında, cihazınız yeniden başlayabilir.

5. Kalıcı Jailbreak Ayarları:
- Jailbreak sonrası Cydia’yı açın.
- “Palera1n” için kalıcı jailbreak eklentilerini yükleyin. (Bu, Cydia’nın içinde mevcut olmalıdır.)
- “Palera1n” depo kaynağını ekleyerek; “source.palera1n.dev” adresinden eklentileri yükleyebilirsiniz.

6. Cihazınızı Yeniden Başlatın:
- Cihazı yeniden başlatın ve kalıcı Jailbreak’in çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

7. Kontrol:
- Jailbreak’in çalıştığını doğrulamak için Cydia veya başka bir paket yöneticisini açın ve eklentileri kontrol edin.

8. Güncellemeler:
- Jailbreak’e dair güncellemeleri takip edin ve düzenli olarak kontrol edin, böylece sorun yaşamazsınız.

Not:​

- Eğer işlem sırasında herhangi bir sorun veya hata ile karşılaşırsanız, hatanın detaylarını paylaşarak tekrar destek isteyebilirsiniz.

iPhone 6S cihazınıza Palera1n Jailbreak kalıcılığını sağlamak için aşağıdaki adımları izleyin. Öncelikle, bu işlemler sonucunda cihazınızda veri kaybı yaşayabileceğinizi unutmayın; bu nedenle önemli verilerinizi yedeklemek iyi bir fikirdir.

Gerekli Araçlar:​

• iPhone 6S
  • Bilgisayar
  • Palera1n Jailbreak aracı
  • Cydia veya alternatif bir paket yöneticisi

Adım Adım Jailbreak Kalıcılığı için İşlem:​

1. Bilgisayarınızı Hazırlayın:
- Palera1n’i indirin ve bilgisayarınıza kurun. (Windows veya macOS versiyonu)
- iTunes veya Finder’ın güncel olduğundan emin olun.

2. iPhone’unuzu Bağlayın:
- iPhone 6S’inizi bilgisayara USB kablosu ile bağlayın.
- iTunes veya Finder’da cihazınızı görün.

3. PaleRa1n Uygulamasını Açın:
- Palera1n uygulamasını çalıştırın.
- iPhone’unuzu “DFU moduna” alın. (Güç tuşu ve Ana Ekran tuşuna aynı anda basarak, ekran siyaha dönene kadar bekleyin; sonra sadece güç tuşunu bırakın, Ana Ekran tuşuna basmaya devam edin.)

4. Jailbreak İşlemine Başlayın:
- Palera1n aracında “Jailbreak” butonuna tıklayın.
- İşlem tamamlandığında, cihazınız yeniden başlayabilir.

5. Kalıcı Jailbreak Ayarları:
- Jailbreak sonrası Cydia’yı açın.
- “Palera1n” için kalıcı jailbreak eklentilerini yükleyin. (Bu, Cydia’nın içinde mevcut olmalıdır.)
- “Palera1n” depo kaynağını ekleyerek; “source.palera1n.dev” adresinden eklentileri yükleyebilirsiniz.

6. Cihazınızı Yeniden Başlatın:
- Cihazı yeniden başlatın ve kalıcı Jailbreak’in çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

7. Kontrol:
- Jailbreak’in çalıştığını doğrulamak için Cydia veya başka bir paket yöneticisini açın ve eklentileri kontrol edin.

8. Güncellemeler:
- Jailbreak’e dair güncellemeleri takip edin ve düzenli olarak kontrol edin, böylece sorun yaşamazsınız.

Not:​

- Eğer işlem sırasında herhangi bir sorun veya hata ile karşılaşırsanız, hatanın detaylarını paylaşarak tekrar destek isteyebilirsiniz.
Palerain içerisinde cydia değil zebra ve sileo var