Çözüldü iPhone 7 şarj olmuyor ve açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BlckShdw

Uzman
Cihaz
iPhone 7
Dün normal şekilde kullandığım telefonumun şarjı bitti ve şarja taktım. Taktığımda şarj bitince görünen pil işareti çıktı ve telefon yaklaşık 2 buçuk saat kadar şarjda kaldı. Telefona baktığımda telefon şarj olmamıştı ve açılmıyordu. Şarja takınca pil işareti çıkmıyor ve telefonu yeniden başlatamıyorum. Telefon hala şarj olmuyor ve açılmıyor. Sizce çözümü nedir? Bu arada bugün tamire götüreceğim.

Çözüm
Hocam, telefon zaten yaklaşık 10 yıldır aynı bataryayı kullanıyordu, dün tamire verdim bugün ya da yarın teslim alacağım. (anakart arızası değilse)

Hocalarım soket kısa devre yapmış düzeldi telefon. Herkese teşekkürler.
Hocam %68 pil, bir pil için resmen ölüm demek. %80’in altında bile batarya yeterince ömrünü tamamlamış oluyor, %68 aşırı düşük bir değer. Pili değiştirin.

Pil hücreleri hemen ölmez en kötü cihaz Bootloop'a girer sürekli boot ekranına gelir ilerisine geçemez.
Hocam Allah aşkına pili %68’e düşen hangi cihaz çalışır? Çalışması mucize, bir zarar çıkarmaması ayrı bir mucize. Zaten pil çoktan ölümün beşiğindeymiş, kapanması gayet normal.

Hocam Allah aşkına pili %68'e düşen hangi cihaz çalışır? Çalışması mucize, bir zarar çıkarmaması ayrı bir mucize. Zaten pil çoktan ölümün beşiğindeymiş, kapanması gayet normal.

Araştırdım ve iPhone 7'nin li-on batarya kullandığını öğrendim kendi tecrübelerime göre li-on bataryalar en uzun ömürlü olan batarya türleri arasında 18650 şeklinde birçok lion pil kullandım bazen 1.2, 0.8 gibi voltajlar veren pilleri (nominal voltaj 3.7) şarj ederek kurtardım yani pil bir anda ölmez tabii bunu içini açmadan dabilmek zor ama yine de sorunun pilden olmadığını düşünüyorum.

Hocam, telefon zaten yaklaşık 10 yıldır aynı bataryayı kullanıyordu, dün tamire verdim bugün ya da yarın teslim alacağım. (anakart arızası değilse)

Hocalarım soket kısa devre yapmış düzeldi telefon. Herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…