Telefona hiçbir şey yapmadım, pil sağlığı %100'dü. Ama bu sabah şarja taktım, şarj %50'de takılı kaldı. Çıkartınca %30'a düştü. Dün akşam da %35'ten bir anda %1'e indi. Adaptörü değiştirdim ama kabloyu değiştirmedim. Şarj alıyor gibi yapıyor ama aslında dolmuyor, aksine azalıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Şarj entegresinde sorun olabilir. Başka kablo ile dener misiniz? Pil sağlığını da cihaz doğru ölçmüyor olabilir.
Şarj entegresinde sorun olabilir. Başka kablo ile dener misiniz? Pil sağlığını da cihaz doğru ölçmüyor olabilir.
Başka kabloyla denediğimde hiç şarj almadı.
- Makaleler
- 5
Cihazın IOS sürümü kaç? Pil hiç değişti mi? Değiştiyse orijinali ile mi değişti?
Cihazın iOS sürümü kaç? Pil hiç değişti mi? Değiştiyse orijinali ile mi değişti?
15.8.4 yenilenmiş cihaz oldugu için değişmiştir orijinal midir bilmiyorum.
- Makaleler
- 5
İşlem düzgün yapılmamışsa ondan kaynaklı olabilir. Cihaz kaç aydır sende ve kaç aydır sağlığı %100?15.8.4 yenilenmiş cihaz oldugu için değişmiştir orijinal midir bilmiyorum.
İşlem düzgün yapılmamışsa ondan kaynaklı olabilir. Cihaz kaç aydır sende ve kaç aydır sağlığı %100?
2024 Ekim'den beri bende.
- Makaleler
- 5
O kadar süre zarfında sağlının %1 bile düşmemesi çok zor. Cihaz pil sağlığını yanlış ölçüyor.
O kadar süre zarfında sağlının %1 bile düşmemesi çok zor. Cihaz pil sağlığını yanlış ölçüyor.
Telefon neredeyse 1 saattir şarjda ama dolmadı bile açılmıyor batarya değişimi en fazla ne kadar tutar ki?