Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
S25 Edge'den daha iyi. Bence turunun orijinal tek ornegi oldugu icin ilgi cekici bir telefon. Fakat ben almazdim. Farkli cihazlara yonelirdim. Yine de bu telefonun kotu oldugu anlamina gelmiyor.
Şenol Güneş
Uzman
Kullanıyordum satıp 15 Pro Max'e geçtim. Pişman değilim.
Çok zarif ancak gereksiz pahalı ve pili aşırı düşük.
Vadbav
Başarılı
Elma ambleminin ekmeğini yiyen cihaz. Başka marka çıkarsa yerden yere vurulurdu. Yanından geçmem.2 haftadır kullanıyorum, soruları cevaplayabilirim. Ayrıca düşüncelerinizi merak ediyorum.
Eki Görüntüle 254231
Hoparlörünü denedim, ahize kısmından geldiği için çok yetersiz geldi bana. Şu cihazda eksik yön olarak hoparlör, en azından bir tane daha kamera isterdim. Ama titanium kasa, inceliği ve zarifliği çok hoş. Fiziksel SIM'de olmasını da isterdim şahsen. E-SIM olayı hâlâ bizim ülkede aşırı yaygın değil.
Karşılaştırma yapmak gibi olmasın ama S25 Edge pil ömrü dışında birçok konuda üstün gözüküyor kâğıt üzerinde. Fiziksel SIM, stereo hoparlör, çift kamera gibi detaylarıyla.
Ama yine de Air çok şık telefon tabii.
Karşılaştırma yapmak gibi olmasın ama S25 Edge pil ömrü dışında birçok konuda üstün gözüküyor kâğıt üzerinde. Fiziksel SIM, stereo hoparlör, çift kamera gibi detaylarıyla.
Ama yine de Air çok şık telefon tabii.
İncelik konusunda bayağı iyi ancak beraberinde getirdiği dezavantajları biraz itiyor beni, ancak güzel cihaz her zaman ki gibi sektöre yön verdi 
Albus Dumbledore
Yetkin
Bence asla ana telefon olarak kullanılacak bir telefon değil. Ancak çok zarif ve çok şık duruyor. Zengin olsam 2. telefon diye alırdım.