iPhone almadan önce nelere dikkat edilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ben
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 213

Ben

Yetkin
Telefon alacağım, neleri kontrol etmeliyim? Satıcı her şey orijinal dedi ama yine de kontrol etmek istiyorum.

Telefon alacağım, neleri kontrol etmeliyim? Satıcı her şey orijinal dedi ama yine de kontrol etmek istiyorum.

Parçaları kontrol edebileceğin yazılımları kullan, IMEI kontrolü yap, seri no kontrolü yap daha sonrasında her şey sıkıntısız giderse sıfırla. Eğer sıfırladığında iCloud çıkmazsa alabilirsin.

Parçaları kontrol edebilecegim yazılım hangisi? Yanımda sadece telefonumla gideceğim.

Hocam birde True Tone testi yap dedi bir arkadaşım, ama nasıl yapılıyor işe yarıyor mu o bilmiyorum

Parçaları kontrol edebilecegim yazılım hangisi? Yanımda sadece telefonumla gideceğim.

Hocam bir de True Tone testi yap dedi bir arkadaşım ama nasıl yapılıyor işe yarıyor mu o bilmiyorum.

Kontrol panelinde (yukarı çektiğinde Wi-Fi Bluetooth çıkan yer) orada ekran parlaklığına uzunca bas, detaylı olarak True Tone çıkar. Eğer o aktifleşiyorsa sorun yok.
Ayrıca şu yöntemle bakabilirsin.

App Store'dan Phone Doctor Plus adlı uygulamayı indir çeşitli testler yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…