Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Telefon alacağım, neleri kontrol etmeliyim? Satıcı her şey orijinal dedi ama yine de kontrol etmek istiyorum.
Parçaları kontrol edebileceğin yazılımları kullan, IMEI kontrolü yap, seri no kontrolü yap daha sonrasında her şey sıkıntısız giderse sıfırla. Eğer sıfırladığında iCloud çıkmazsa alabilirsin.
Ben
Yetkin
Parçaları kontrol edebilecegim yazılım hangisi? Yanımda sadece telefonumla gideceğim.Parçaları kontrol edebileceğin yazılımları kullan, IMEI kontrolü yap, seri no kontrolü yap daha sonrasında her şey sıkıntısız giderse sıfırla. Eğer sıfırladığında iCloud çıkmazsa alabilirsin.
Hocam birde True Tone testi yap dedi bir arkadaşım, ama nasıl yapılıyor işe yarıyor mu o bilmiyorumParçaları kontrol edebileceğin yazılımları kullan, IMEI kontrolü yap, seri no kontrolü yap daha sonrasında her şey sıkıntısız giderse sıfırla. Eğer sıfırladığında iCloud çıkmazsa alabilirsin.
Arlecchino
Başarılı
Parçaları kontrol edebilecegim yazılım hangisi? Yanımda sadece telefonumla gideceğim.
Laptop varsa 3U Tools ile test edebilirsiniz.
Ben
Yetkin
Laptop var da pili yok, kablodan çekince direk kapanıyor laptop.
- Makaleler
- 6
Parçaları kontrol edebilecegim yazılım hangisi? Yanımda sadece telefonumla gideceğim.
Hocam bir de True Tone testi yap dedi bir arkadaşım ama nasıl yapılıyor işe yarıyor mu o bilmiyorum.
Kontrol panelinde (yukarı çektiğinde Wi-Fi Bluetooth çıkan yer) orada ekran parlaklığına uzunca bas, detaylı olarak True Tone çıkar. Eğer o aktifleşiyorsa sorun yok.
Ayrıca şu yöntemle bakabilirsin.
iPhone 11 mi?
Ben
Yetkin
Evet pro.
Son düzenleme:
Telefon alacağım, neleri kontrol etmeliyim? Satıcı her şey orijinal dedi ama yine de kontrol etmek istiyorum.
App Store'dan Phone Doctor Plus adlı uygulamayı indir çeşitli testler yapabilirsin.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-