Mustckmk 65

Uzman
Ben iPhone Air kullanıcısıyım. Evet, batarya ile öne çıkan bir model kesinlikle değil ama alırken ki.motivasyonum bu cihazın 16 Pro ile aynı ekran sürelerini vermesi oldu. Daha önce Pro bir cihaz kullanmadığım için bunun iyi bir şey olduğunu düşünmüştüm. Ancak daha fazla cihaz deneyimledikçe vardığım kanaat şu ki, iPhone alıyorken Pro Max modellerini tercih etmediğiniz sürece batarya sorunları yaşıyorsunuz. İş arkadaşım bizzat 17 Pro kullanıyor, o bile bir günü tam olarak çıkartamıyor. Gün içinde takma ihtiyacı duyuyor. Benim gibi bilmiyorum, verdiğimiz paralara göre bunlar bence kabul edilemez. Android dışında da farklı bir arayüz kullanamadığım için iyi bataryalı olsa bile iyi işletim sistemli ve Android'de kendim için bulamadım. Her neyse, siz kendi telefonunuzun bataryası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben sevmiyorum açıkçası, ısındığı zaman kendi kendini kilitliyor falan filan. Yalan yok kısa süre iPhone 7 Plus kullanmıştım, fakat çeşitli sorunlar yaratıyordu, bende sinirlenip satmıştım. Ha ama gel gelelim bana göre Samsung'ların bataryaları daha iyi; tabii ki bugün içerisinde kullanım yoğunluğuna değişebilir. Ben mesela A57 kullanıyorum, Sarjı %100 doldurdum hatta dün sarja koydum, bugün %48 gerisini siz düşünün. Hatta bu 1 gün içerisinde video fotoğraf çektim, oyunda oynadım; bana göre bataryası iyi gidiyor.

Ben sevmiyorum açıkçası, ısındığı zaman kendi kendini kilitliyor falan filan. Yalan yok kısa süre iPhone 7 Plus kullanmıştım, fakat çeşitli sorunlar yaratıyordu, bende sinirlenip satmıştım. Ha ama gel gelelim bana göre Samsung'ların bataryaları daha iyi; tabii ki bugün içerisinde kullanım yoğunluğuna değişebilir. Ben mesela A57 kullanıyorum, Sarjı %100 doldurdum hatta dün sarja koydum, bugün %48 gerisini siz düşünün. Hatta bu 1 gün içerisinde video fotoğraf çektim, oyunda oynadım; bana göre bataryası iyi gidiyor.
A serisi batarya konusunda gerçekten çok tatmin edici ama ne yazıkki aynı performansı S serisi gösteremiyor s serisi bataryaları da ne yazık ki iPhone’dan farklı değil

S24 FE’den iPhone 17 Pro’ya geçtim, henüz 1.5 aylık iPhone kullanıcısıyım. Her şeyden o kadar memnunum ki yıllardır “iPhone o kadar para etmez” düşüncesiyle Android kullanmamın pişmanlığını yaşıyorum. Batarya performansına gelecek olursak WiFi + Hücresel kullanımında WhatsApp, Arama, Twitter, Instagram, YouTube %100’den %20’ye 9-9.5 saat ekran süresi alıyorum. Genelde iki günde 1 şarja takıyorum. Son olarak insanlar iPhone çok ısınıyor demişlerdi ama ben yaşamadım. Red Dead Redemption’un Netflix sürümünü oynuyorum eski telefonumS24 FE kadar bile ısınmadı henüz.

mAh olarak sahip oldugu rakamlarin ustunde performans gosteriyor Apple tarafi. Aynisi RAM icin de gecerli.
Doğruya doğru şimdi 17 pro Max işlemcisi kullanıp 3100 mA batarya ile oldukça iyi ama giriş seviyesi Android kullanan birisinin batarya ömrünü benden daha iyi olduğu gerçeği de var

Galaxy A57, Samsung'un üretmiş olduğu en uzun pil ömürlü cihaz hocam, ben de alacağım bir hafta sonra, arkadaşımda var tam şarj ile sosyal medya, oyun ve video kaydı karışık ortalama kullanımda 13 saat ekran süresi alıyor eleman. Şok oldum o ekran süresini görünce. S23 FE kullanan diğer arkadaşım 3 saat ekran süresi alıyordu.

Doğruya doğru şimdi 17 pro Max işlemcisi kullanıp 3100 mA batarya ile oldukça iyi ama giriş seviyesi Android kullanan birisinin batarya ömrünü benden daha iyi olduğu gerçeği de var
Giris seviye Android telefona 3100 mAh kapasite versek Air'in aldigi SoT'un ceyregini ancak alir.

14 Plus kullanıcısıyım, plus model olduğu için mi bilmiyorum ama şu zamana kadar hiç sorun yaşamadım. Şuan güncel 84 pil sağlığıyla bile gayet iyi idare ediyor. Şikayet duyduğum çoğu kişi de genelde 14 altı eski modeller kullananlardı. Ayrıca insanlar pil sağlığı muhabbetine çok takılıyor fakat bu pil androidde de eskimiyor mu ? Sağlık seviyesini göstermesi güzel bir özellik bence. Eski android cihazımın pil sağlığını pil ölünce şarj almamaya başlayınca öğrenmiştim büyük sürpriz olmuştu bana.