MIUI 11'den beri 6 yıldır bekliyorum hiç gelişme yok tek gelişen şey görünüm. Optimizasyon uğruna hiçbir gelişme yok maalesef :D
Niye yapmıyorlar acaba. Yapabilirler de işlerine gelmiyor galba. telefona reklam koyan şirket ne beklersin... Görünüm olarak harbi güzel ama.

Niye yapmıyorlar acaba. Yapabilirler de işlerine gelmiyor galba. telefona reklam koyan şirket ne beklersin... Görünüm olarak harbi güzel ama.
Adamlar her şeyin donanım ile çözebileceğini sanmaları yüzünden yapmıyorlar, yazılım optimizasyonu yapmamak için 8500 mAh'lık pil yapıyorlar telefonun bir günlük enerji ihtiyacını karşılamak için :D

6500 mAh pili iPhone'a veya Samsung'a taksan 2-3 gün gidecek pil Redmi'de birkaç günü ancak kurtarıyor işte, Çinliler donanımda çok iyiler keşke yazılıma da biraz önem verseler :D
Ben Çinlilerin donanımda da çok iyi olduğuna inanmıyorum Çinliler bence donanım konu olduğunda sayılarla insanları kandırıyor özellikle son zamanlar çıkan şu silikon karbon batarya meselesi bence tamamen palavra sırf miliamper değerini fazla yazabilmek için ortaya çıktığını düşündüğüm bir teknoloji

mAh değeri artsın diye gelişiyor teknoloji zaten ne alakası var?

Yazılımı kenara bırakırsak Çinliler her türlü galip gelir.
Miliamper değerinin artmasından bahsederken bunun son kullanıcı ekran süresi olarak yansımadığını belirtmek istiyorum herhangi bir bataryadan çok da farklı hissettirmiyor son kullanıcı için sorun burada onun dışında donanım konusunda sadece uygun fiyatlı olanlar için çok scam donanım özellikleri ile kullanıcılara satılmaya çalışıyor yoksa amiral gemisi Çinliler‘deki donanım iPhone’a gelse yer yerinden oynar

Miliamper değerinin artmasından bahsederken bunun son kullanıcı ekran süresi olarak yansımadığını belirtmek istiyorum herhangi bir bataryadan çok da farklı hissettirmiyor
Ben de aynısından bahsetmiştim hocam. Donanımda iyiler ama yazılımda kötüler diyorum ben zaten.

Yazdığım mesaj bu, üstte duruyor bakabilirsiniz;
6500 mAh pili iPhone'a veya Samsung'a taksan 2-3 gün gidecek pil Redmi'de birkaç günü ancak kurtarıyor işte, Çinliler donanımda çok iyiler keşke yazılıma da biraz önem verseler :D

amiral gemisi Çinliler‘deki donanım iPhone’a gelse yer yerinden oynar
Bizim frekanslar uyuşmadı hocam, aynı şeyleri diyoruz ikimiz de yoksa katılıyorum size yanlış anlaşılmasın :)

Son derece dandik çünkü kısa ömürlü. Döngü sayısı da diğer Android'lerden daha aşağıda zaten.

mAh değeri artsın diye gelişiyor piller zaten ne alakası var? Pil kapasitesi artıyor işte asıl amaç bu zaten.

Yazılımı kenara bırakırsak Çinliler her türlü galip gelir.

Vallahi pil kapasitesi arttı evet ancak ekran süresinde çok ufak oynama var. 7500 mAh'lık Xiaomi 17 Pro Max 5000 mAh'lık S26 Ultra ile yakın sonuçlar veriyor bataryada. Belki de bataryalarında bir sorun yoktur ancak yazılımları bu derece çöptür.

Vallahi pil kapasitesi arttı evet ancak ekran süresinde çok ufak oynama var. 7500 mAh'lık Xiaomi 17 Pro Max 5000 mAh'lık S26 Ultra ile yakın sonuçlar veriyor bataryada. Belki de bataryalarında bir sorun yoktur ancak yazılımları bu derece çöptür.
Aynen öyle. Yazılım donanımı yöneten akıldır akıl yoksa donanım da işe yaramaz.