iPhone, Gençler Arasındaki Popülerliğini Sürdürüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fanboyları gerçekten anlamıyorum. Hayır bir markayı ölümüne savunmak sana ne fayda sağlıyor? Sadece savunmak da değil adam nickini, profil fotoğrafını falan hep Apple ile ilgili yapmış. Tamam sevebilirsin ona lafımız yok da bunun dozu bu kadar artınca tehlikeli oluyor. Apple'den para falan almadığın sürece bunun gram faydası yok sana. Ama neden böyle bir şey yaparsınız anlamıyorum.

Yani en büyük savunmanız Android telefonların 1-2 yıl sonra kasmaya başlaması. Siz "utanmadan" 60 bin liralık telefonu 15 bin liralık telefonla kıyaslarsanız tabi ki iPhone kazanır. 60 bin liralık iPhone modelini 60 bin liralık Android modellerle karşılaştırmaktan neden kaçınıyorsunuz acaba?

Marka bağımlılığı ve İphone alınca üstünüm hissiyatı ile popüler kültürün kölesi olmuşlar. Şahsen ben özelliklere bakarım. İphone dan daha iyi özellikler veren daha iyi fiyatlı cihazları tercih ederim. Marka manyağı değilim. Mesela gidipte 8 gb ramli sadece işlemcisi olan bir Macbooka 40-50k vermem yani

BIOS güncellemesinin ateistleri imana getirmesi gibi agnostik adam bile imana geldi ya sizin bu marka takıntınızdan
Babasının 2 maaşı eden telefonu sırf markasından dolayı isteyen gençler ve değer/fiyat/performans algısını çocuklarına aşılamaktan aciz, istediğini önüne sunan ebeveynler olduğu sürece Apple daha çok yolar bizim insanımızı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…