Ken Carson
Uzman
İyi akşamlar. iPhone için mini powerbank bakıyorum. Ne önerirsiniz? Anker'in bu modeli iyi midir? Pil sağlığına zararı olur mu?
Cihaza zarar vermesin de başka bir beklentim yok. Karşıma birkaç kez yanlış şarj aleti kullanıpta cihazı bozanların videoları çıktı. Biraz korkuttu açıkçası. Fiyatı önemli değil. Bataryanın küçük olması cezbetti. Başka bildiğiniz model var mı bu tarz?Pil sağlığı yerine paranın sağlığını düşünmeni tavsiye ederim. Şu pil sağlığını öncelikle kafaya takmayın, pillerin bir ömrü var. İkinci olarak bu powerbank için şunu söyleyebilirim 5000mAh olmasının haricinde Wh olarak düşük olduğunu düşünüyorum çünkü yazmamışlar. Yani tahminimce en iyi zamanında %80 ömrü azaldığı zamanlarda ise %60 batarya dolumu yapabilir. Fiyatı çok yüksek kısacası. Anker markasını tercih edebilirsiniz ama bu modeli kötü olmuş.
Cihaza zarar vermesin de başka bir beklentim yok. Karşıma birkaç kez yanlış şarj aleti kullanıp da cihazı bozanların videoları çıktı. Biraz korkuttu açıkçası. Fiyatı önemli değil. Bataryanın küçük olması cezbetti. Başka bildiğiniz model var mı bu tarz?
Bu mis gibi olmuş.Stok bekleyin. Anker bu isin zirvesidir ama fiyat cok ucuk olmus.
Yani kendi çıkışı olan yerine kablosu ayrı takılan modellere mi yönelmeliyim?Bu tarz bir şey öneremem size kusura bakmayın. Powerbank konusunda çıkışlarına dikkat edin, örnek veriyorum cihazınız 12v 2.25a adaptör kullanarak doluyorsa 12v çıkış sağlayabilen bir powerbank alın. BİM'den ucuz diye 10000MAH powerbank alınmaz. Genelde devreleri çok ısınıyor ve v düşük olduğu için wh (kapasitesi) düşük oluyor.
Teşekkürler. Hepsiburada'da var mış.Stok bekleyin. Anker bu isin zirvesidir ama fiyat cok ucuk olmus.