wallywestr

Uzman
Merhaba,

Arkadaşım alacak. iPhone ile kullanacak. Hangisini tavsiye edersiniz? iOS ile uyumlu mudur Samsung ve Huawei kulaklıklar?

iPhone ile kullanacaksanız en iyi seçenek AirPods olur, ANC'siz olanı alacaksanız bile uzamsal ses gibi özellikleri müthiş. Diğerlerini pek bilmiyorum ancak AirPods 4 ses kalitesi olarak gerçekten çok iyi, özellikle Apple Müzik ile kullanacaksanız.

iPhone ile kullanacaksanız en iyi seçenek AirPods olur, ANC'siz olanı alacaksanız bile uzamsal ses gibi özellikleri müthiş. Diğerlerini pek bilmiyorum ancak AirPods 4 ses kalitesi olarak gerçekten çok iyi, özellikle Apple Müzik ile kullanacaksanız.
AirPods 4 aslında çok iyi kulaklık diye biliyorum sadece daha ucuza çözebilir miyiz diye bakınıyorum. ANC olmayan halini alacak bu arada alırsa

Net butce ne kadar? Ayrica silikonlu almasi daha iyi olur.
Apple olursa bütçe AirPods 4 bütçesi ama diğer markalarda 5.000 TL. Arkadaş silikonlu istemiyormuş, o yüzden onları da az önce elemek zorunda kaldım. Kulağını rahatsız ettiğini söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Airpods 4, diğerleri iPhone ile uyumsuz. Buds uygulaması App Store'da bulunmuyor, ayrıca ben de bir Buds3 kullanıcısı olarak tavsiye etmem.