iPhone 2G'den iPhone X'e kadar koleksiyon yapma hayalim var. Sizce yapılır mı? Özellikle yurt dışı olan cihazlar ucuz oluyor onlar bakılabilir gibi.
@Elma ısıran
İstediğin koleksiyonu yap kral engel yok. Yapılır zaten neden olmasın.
iPhone 2G'den iPhone X'e kadar koleksiyon yapma hayalim var. Sizce yapılır mı? Özellikle yurt dışı olan cihazlar ucuz oluyor onlar bakılabilir gibi.
@Elma ısıran
Zaten yapılır da şimdi tahmini ne kadar tutar bilemedim. 20 bini aşar herhalde. Letgo'da ucuza verenlere bakmak lazım aslında.İstediğin koleksiyonu yap kral engel yok. Yapılır zaten neden olmasın.
Tüm koleksiyonlar öyle değil mi hocam zaten, zevk işi hepsi
Zaten yapılır da şimdi tahmini ne kadar tutar bilemedim. 20 bini aşar herhalde. Letgo'da ucuza verenlere bakmak lazım aslında.
O muhabbet için zengin olursam sıfır kapalı kutu iPhone 15 alıp kapalı kutuda tutacağım.
Hocam sistemi yeniden başlatınca tekrar atacaksın falan uğraştırır, hem işlevsellik değil koleksiyonluk duracak stock iyidir gibi ama uğraştırmayacaksa Jailbreak'li bakayım
IMEI olmazsa sıkıntı olmaz gibi ya. Çalışsın yeter pili çabuk bitse de olur ki hepsi neredeyse öyle.Yurt dışı bazı fonksiyonları çalışmazsa olur diyorsan bak
Zaten yapılır da şimdi tahmini ne kadar tutar bilemedim. 20 bini aşar herhalde. Letgo'da ucuza verenlere bakmak lazım aslında.
Tüm koleksiyonlar öyle değil mi hocam zaten, zevk işi hepsi![]()
O zamanlar da ne koymuştur hocam düşünebiliyorumZamanın da sıfır 4S 256 GB almıştım pasajın wcsine düşürdüm
Kutulu bulursam üzerine atlayacağım o zamanMesela benim elimde bir Lego seti var eğer onu hiç paketinden çıkarmamış olsaydım set raf değerinden %500 civarı daha değerli olacaktı.