Peki sen kullandın mı?
Ben kullanıyorum. Akıcı telefon. Pixellerde 7 yıl güncelleme alıyor. Geçenlerde 12 Pro ile takas ederek aldım.
Hocam yurt dışı mı telefon Türkiye'de yok diye biliyorum en azından büyük zincirlerde yok.
Ben kullanıyorum. Akıcı telefon. Pixellerde 7 yıl güncelleme alıyor. Geçenlerde 12 Pro ile takas ederek aldım.
Ben kullanmadım. Arkadaş Almanya’da yaşıyor.Peki sen kullandın mı?
Hocam yurt dışı mı telefon Türkiye'de yok diye biliyorum en azından büyük zincirlerde yok.
Katılıyorum.Pixel diye tutturan çok kişi var kızarak yazmadım sadece kullanmağı şeyi aşırı övmesi heleülkede yokken saçma geldi. Onda yurt dışındaysa vardır zaten bildiğim yurt dışında Android daha gazla kullanılıyor bizde zengin gözükme isteğinden Apple hep ön planda sadece arayüzü iyi teknoloji ile haşır nesir olmayan pek bilmeyen iPhone tercih eder bence. OnePlus'ta yazılım konusunda çok başarılı diye biliyorum.
Pixel diye tutturan çok kişi var kızarak yazmadım sadece kullanmağı şeyi aşırı övmesi heleülkede yokken saçma geldi. Onda yurt dışındaysa vardır zaten bildiğim yurt dışında Android daha gazla kullanılıyor bizde zengin gözükme isteğinden Apple hep ön planda sadece arayüzü iyi teknoloji ile haşır nesir olmayan pek bilmeyen iPhone tercih eder bence. OnePlus'ta yazılım konusunda çok başarılı diye biliyorum.