Kesinlikle Samsung. Duz Iphone 15'e adamlar 60 hz ekran koymuslar. Neymis "duz" oldugu icin 60hz imis. 50K para ver git 60hz ekranli telefon kullan. Android tarafinda bile 6-7K'da 90hz ekranli telefonlar varken, Apple'in kullaniciyi boyle dumene almasi cok kotu. Elde tutunca ici bos metal kasa almisim gibi bir his veriyor. Kamera disinda cidden bir olayi yok.
Fiyat harici bakarsam normalde iPhone derdim ama yeni S24 serisi gerçekten çok güzel duruyor. Elime aldığımda diğer hiçbir S serisi bu kadar premium hissettirmemişti.
Pixel diye tutturan çok kişi var kızarak yazmadım sadece kullanmağı şeyi aşırı övmesi heleülkede yokken saçma geldi. Onda yurt dışındaysa vardır zaten bildiğim yurt dışında Android daha gazla kullanılıyor bizde zengin gözükme isteğinden Apple hep ön planda sadece arayüzü iyi teknoloji ile haşır nesir olmayan pek bilmeyen iPhone tercih eder bence. OnePlus'ta yazılım konusunda çok başarılı diye biliyorum.
Pixel diye tutturan çok kişi var kızarak yazmadım sadece kullanmağı şeyi aşırı övmesi heleülkede yokken saçma geldi. Onda yurt dışındaysa vardır zaten bildiğim yurt dışında Android daha gazla kullanılıyor bizde zengin gözükme isteğinden Apple hep ön planda sadece arayüzü iyi teknoloji ile haşır nesir olmayan pek bilmeyen iPhone tercih eder bence. OnePlus'ta yazılım konusunda çok başarılı diye biliyorum.
İkisi de iyi. 15 Pro Max'i de inceledim S24 Ultrayi da. İşletim sistemi olarak iOS daha iyi ama eskisi kadar acayip bir fark yok One UI de bayağı gelişti. Ben 15 Pro Max yerine Fold5 almayı seçtim şahsen.