Bütçe
60.000 TL

Anonim

Başarılı
Yer
Zonguldak
iPhone 16 satın almayı planlıyorum ancak yaşadığım şehirde MediaMarkt mağazası bulunmuyor. Bu doğrultuda, ürünü Trendyol üzerindeki MediaMarkt mağazasından mı yoksa MediaMarkt'ın kendi internet sitesinden mi almam daha avantajlı olur? İki kanal arasında iade süreçleri, kargo güvencesi veya güncel kampanya avantajları açısından dikkate almam gereken belirgin bir fark var mı?

Bu doğrultuda, ürünü Trendyol üzerindeki MediaMarkt mağazasından mı yoksa MediaMarkt'ın kendi internet sitesinden mi almam daha avantajlı olur?

İkisi de aynı fiyatmış. Ben olsam Trendyol'dan alırdım aracı bir site olsun diye. Bu arada beyaz rengini alacaksanız Amazon'dan da alabilirsiniz. Satıcı Amazon. Gözüm kapalı güvenirim

Stoğu bitti bunun.

Son düzenleme:
Satıcı MediaMarkt gibi her yerde mağazası olan bir yer olunca araya aracı sokmaya gerek yok, fiyat aynıysa MediaMarkt'ın kendi sitesinden alıp geçin. Sorun olduğunda mağazaya gidip derdinizi anlatabilirsiniz doğrudan.

Araya Trendyol gibi güvence sokmak muhatap bulması zor, sadece e-ticaret ile uğraşan veya yaygın şube ağı olmayan satıcılardan alırken yapılmalı.

Satıcı MediaMarkt gibi her yerde mağazası olan bir yer olunca araya aracı sokmaya gerek yok, fiyat aynıysa MediaMarkt'ın kendi sitesinden alıp geçin. Sorun olduğunda mağazaya gidip derdinizi anlatabilirsiniz doğrudan.

Araya Trendyol gibi güvence sokmak muhatap bulması zor, sadece e-ticaret ile uğraşan veya yaygın şube ağı olmayan satıcılardan alırken yapılmalı.

Yaşadığı şehirde MediaMarkt mağazası bulunmuyormuş.