Dışarı çıkınca herkesin elinde iPhone var ve anlamıyorum. Daha iyi amiral gemisi telefonlar varken neden herkes bir telefona o kadar para veriyor anlamıyorum. Alttaki videoda benim düşüncelerimi arttırdı. Çünkü videoda hem Apple ekosisteminin mükemmeliğini anlatıyor hem de gömüyor.
Sizce iPhone çok iyi bir telefon olduğu için mi o kadar pahalı yoksa kazık mı?
Niye alıyorlar biliyor musunuz? "zengin gözükmek" için. Çünkü kendi dünyalarında karşıdaki insan şey yapacak "üffff ayfonu var hemen buna vermem lazım, evlenmem lazım bununla yatmam lazım" hani böyle düşünüyorlar, sırf gösteriş olsun diye.
Oysa mesela bende Samsung A34 var, 10 bine mi ne almıştım zamanında. İşimi görüyor mu? Görüyor, bitti.
Eskiden ayıp vardı, insanlar yediği ekmeği bile ceketine saklayıp yerdi. Şimdi herkes "en pahalısını ben yiyorum en pahalısını ben giyiyorum en pahalısını ben satın alıyorum" kafasında. Bunun adı düpedüz enayilik. Sırf arkasında ısırılmış elma logosu var diye bir telefona 100 bin 200 bin vermek aşırı saçma. Ulan Samsung sabah kalksa menemen yapsa çay koysa yine iPhone alacak insanlar var. Bunlara hiçbir şey denmez, hıyar görünce elinde tuzla koşuyor bunlar

İşin kötüsü de iPhone alıp rezil gibi giyinince, çamurlu ayakkabı giyince dışarıdan nasıl komik göründüklerinin farkında değiller. Kızın yüzü sivilce dolu, pantalonu yırtık, üstü başı kirli ama IPhone'u var. Şey sanıyorlar mesela 10/1 tipleri varsa iPhone alınca 10/10 oluyor falan

ulan bakımsızsın iyi giyinmiyorsun iyi yemiyorsun iPhone alsan ne?
Kısaca iPhone kendini harika pazarladı, 10 11 yaşında çocuklar bile "ayfon istiyorum ben" diyor ama neden istediğini bile bilmiyor. Yazık.