Bu son telefon konusu. Bu sefer isler degistigi icin konu acmak zorundayim. Peder bir tane akrabasinin ogluyla konusmus. O da telefon isi yapiyormus. Ondan almamiz lazimmis. Liste atti. Bu listeden bir telefonu alabilirim. Siz bu durumda hangi telefonu alirdiniz? Baska telefon alamiyorum. Telefonlar sifir. Pazarliklari yapildi. Dip fiyatlar.
Bu son telefon konusu. Bu sefer isler degistigi icin konu acmak zorundayim. Peder bir tane akrabasinin ogluyla konusmus. O da telefon isi yapiyormus. Ondan almamiz lazimmis. Liste atti. Bu listeden bir telefonu alabilirim. Siz bu durumda hangi telefonu alirdiniz? Baska telefon alamiyorum. Telefonlar sifir. Pazarliklari yapildi. Dip fiyatlar.
X200 FE ucuzmus. Kompaktlık olarak onu seçerdim.
Daha sonra S25 Edge çıkardım.
iPhone 17'ye 73K vermezdim şahsen. İyi alet ama fiyatı tuzlu.
S25 Ultra almazdım şahsen.
Fiyat farkı çok fazla. S25U, IP 17 kendi arasında kıyaslanabilir de diğerleri bunlara rakip olabilecek durumda değiller. İnsan bazen soruyor da 75 bin telefona verilir mi? S25U ile IP 17 arasınsan da IP17 seçerim mesela. 17 nereden baksak minimum IP 11'in götürdüğü kadar götürür gelecektr. S25U da diğerleri de bu kadar götürmez. Satmak, eskiyi getir yeniyi götür istersen mali kaybı da az olacak.