Makaleler
23
Bu son telefon konusu. Bu sefer isler degistigi icin konu acmak zorundayim. Peder bir tane akrabasinin ogluyla konusmus. O da telefon isi yapiyormus. Ondan almamiz lazimmis. Liste atti. Bu listeden bir telefonu alabilirim. Siz bu durumda hangi telefonu alirdiniz? Baska telefon alamiyorum. Telefonlar sifir. Pazarliklari yapildi. Dip fiyatlar.

• Apple.
  • 17 - 73.000 TL.

• Samsung.
  • S25 Ultra - 63.000 TL
  • S25 Edge - 45.000 TL.

• Vivo
  • X200 FE - 37.000 TL

Bu son telefon konusu. Bu sefer isler degistigi icin konu acmak zorundayim. Peder bir tane akrabasinin ogluyla konusmus. O da telefon isi yapiyormus. Ondan almamiz lazimmis. Liste atti. Bu listeden bir telefonu alabilirim. Siz bu durumda hangi telefonu alirdiniz? Baska telefon alamiyorum. Telefonlar sifir. Pazarliklari yapildi. Dip fiyatlar.

• Apple.
  • 17 - 73.000 TL.

• Samsung.
  • S25 Ultra - 63.000 TL.
  • S25 Edge - 45.000 TL.

• Vivo
  • X200 FE - 37.000 TL.

X200 FE ucuzmus. Kompaktlık olarak onu seçerdim.
Daha sonra S25 Edge çıkardım.
iPhone 17'ye 73K vermezdim şahsen. İyi alet ama fiyatı tuzlu.
S25 Ultra almazdım şahsen.

X200 FE'nin bataryası pürüz, sadece 800 döngü garantisi sunuyor AB verilerine göre.

Realme'de kullanılan deplasmandaki bataryaları kullanmışlar sanırım.
Harbiden. Ben de o yuzden en az X200 FE'ye yakinim. Zaten iclerindeki en dandik cihazda o. Fakat fiyati fena degil gibi.

17 cok para digerlerine gore ama onu alirdim herhalde ya. S26 olsa daha ucuza o yonde olurdu tercihim ama.
S26'da getirtebilir. Ancak 58 bine satiyor. Cok pahali bence. 5K farkla Ultra alinabilirken.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• gsmarena_004.webp
    gsmarena_004.webp
    661,2 KB · Görüntüleme: 17
S26'da getirtebilir. Ancak 58 bine satiyor. Cok pahali bence. 5K farkla Ultra alinabilirken.
Tabii hocam mantikli, ben kompakt cihazlari daha cok seviyorum. Ultra cok takoz maalesef benim icin, siz begeniyorsaniz neden olmasin?

Ben sahsen Vivo almazdim, BBK cihazlarindan genel olarak hoslanamiyorum.

Fiyat farkı çok fazla. S25U, IP 17 kendi arasında kıyaslanabilir de diğerleri bunlara rakip olabilecek durumda değiller. İnsan bazen soruyor da 75 bin telefona verilir mi? S25U ile IP 17 arasınsan da IP17 seçerim mesela. 17 nereden baksak minimum IP 11'in götürdüğü kadar götürür gelecektr. S25U da diğerleri de bu kadar götürmez. Satmak, eskiyi getir yeniyi götür istersen mali kaybı da az olacak.