Tabii hocam mantikli, ben kompakt cihazlari daha cok seviyorum. Ultra cok takoz maalesef benim icin, siz begeniyorsaniz neden olmasin?

Ben sahsen Vivo almazdim, BBK cihazlarindan genel olarak hoslanamiyorum.
Ben de kompakt cihaz seviyorum. O yuzden Ultra cihazlar cok hantal ve takoz geliyor.

Satmak, eskiyi getir yeniyi götür istersen mali kaybı da az olacak.
iPhone 17'yi listeye eklememin yegane sebebi de bu.

Bütçe sorun değilse Ultra sorunsa Edge alırdım. Zaten ikisi de iyi cihazlar. Şahsen ben iPhone tercih etmezdim fakat bu tamamen kişisel kullanımdan kaynaklı. Android'in IOS'a göre çok daha açık olması benim daha çok işime geliyor. En basitinden sitenin uygulaması için deneme amaçlı Debug başlatmak istesem Android de uğraşmıyorum bile fakat dediğim gibi bu tamamen kişisel durumlar.
Şahsen telefonu telefon olarak dümdüz kullanacaksam ya Edge'ya da 17 alırdım.

Satmak, eskiyi getir yeniyi götür istersen Mali kaybı da az olacak.

Bu da bana göre çok bir sebep değil ya. Ona bakılırsa o cihaza o parayı vereceğime yarı fiyatına olanı alırım ömrünü bitirince 2. telefon alırım.

17'yi o fiyata başka yerde bulamazsın.

Satan ithalatçıysa bulunur bence mecidiyeköy'de falan. Onun dışında distribütor falansa doğru, iyi fiyat.

Aynı paraya gelecek. Bugün verdiği 75 atıyorum. 40-45'e aldığı cihazı 3 yıla değiştirmek isteyecektir.

40-45 az para değil hocam :D. Ben şahsen 2023'lü Xiaomi (kıytırık Redmi'lerden bahsetmiyorum) cihazımla 3. yılıma girdim ekranda çizik bile yok hala yeni çıkan gacha gibi ağır oyunlarda sorun çıkarmıyor. Kamera'da artık inanılmaz değişmiyor bence yeni cihazlarda. Edge'nin düzgün kullanan adamı 3 yılda üzücek bir telefon olduğunu sanmıyorum.

X200 FE'nin genis acisi A26'ninki ile ayni boyutta bu arada...
1781533566155.webp

Elendi.