erdym
Üstün
X200 FE'nin genis acisi A26'ninki ile ayni boyutta bu arada...
Zaten Dimensity'nin Allah cezasını versin her şeyi dibine kadar kısıtlıyorlar.
X200 FE'nin genis acisi A26'ninki ile ayni boyutta bu arada...
Bu son telefon konusu. Bu sefer isler degistigi icin konu acmak zorundayim. Peder bir tane akrabasinin ogluyla konusmus. O da telefon isi yapiyormus. Ondan almamiz lazimmis. Liste atti. Bu listeden bir telefonu alabilirim. Siz bu durumda hangi telefonu alirdiniz? Baska telefon alamiyorum. Telefonlar sifir. Pazarliklari yapildi. Dip fiyatlar.
- Apple.
- 17 - 73.000 TL.
- Samsung.
- S25 Ultra - 63.000 TL.
- S25 Edge - 45.000 TL.
- Vivo
- X200 FE - 37.000 TL.
Oralara giriyorsak 17'de telefoto komple yokX200 FE'nin genis acisi A26'ninki ile ayni boyutta bu arada...
2x diye pazarlamalari da ayri komik ya. Gercek optik olmamasini gectik, az gozumu kisip baksam 2x yaklasmis oluyorum zaten. Cok sag olun ya.
Sirf kamera sensorunden dolayi S25 Edge cekesim var. Cunku 8 Elite ve 1/1.3" inch HP2 sensor muazzam olur benim icin bu fiyatlarda.X200FE geniş açı ve telefoto lenste maksimum 1080p/30fps çekim yapabiliyor.
Sakın, günlük mobil veri kullanımında base S25 yetmiyor, bazen günde 2 defa şarj istiyor, Edge'in pili ve termal başarımı çok kötü. Pişman olursun.
S25 FE'den iyiymis ancak S25'den kotu oldugu dogru. Hala dusunuyorum.Sakın, günlük mobil veri kullanımında base S25 yetmiyor, bazen günde 2 defa şarj istiyor, Edge'in pili ve termal başarımı çok kötü. Pişman olursun.