Son yapay zeka muhabbetinden sonra 17 almazdım şahsen. S25 Ultra alıp garantinin bitmesine 1 ay kala beleş pili değiştirtip yoluma bakardım.
17'nin yapay zekayla bir problemi yok. Neymiş muhabbet? Tüm yapay zeka özellikleri olduğu gibi gelecek 17'ye. Custom voice muhabbetinden dolayı diyorsan, hayatını çok etkileyeceğini düşünmüyorum bu özelliğin.

Bu son telefon konusu. Bu sefer isler degistigi icin konu acmak zorundayim. Peder bir tane akrabasinin ogluyla konusmus. O da telefon isi yapiyormus. Ondan almamiz lazimmis. Liste atti. Bu listeden bir telefonu alabilirim. Siz bu durumda hangi telefonu alirdiniz? Baska telefon alamiyorum. Telefonlar sifir. Pazarliklari yapildi. Dip fiyatlar.

• Apple.
  • 17 - 73.000 TL.

• Samsung.
  • S25 Ultra - 63.000 TL
  • S25 Edge - 45.000 TL.

• Vivo
  • X200 FE - 37.000 TL
Beklentiniz nedir? Küçük-Büyük cihaz tercihiniz mesela nedir?

Son yapay zeka muhabbetinden sonra 17 almazdım şahsen. S25 Ultra alıp garantinin bitmesine 1 ay kala beleş pili değiştirtip yoluma bakardım.
Yapay zekada ne sorun var ki hocam? Yapay zeka fazlasıyla iyi duruma gelmiş.

17'nin yapay zekayla bir problemi yok. Neymiş muhabbet? Tüm yapay zekâ özellikleri olduğu gibi gelecek 17'ye. Custom voice muhabbetinden dolayı diyorsan, hayatını çok etkileyeceğini düşünmüyorum bu özelliğin.

Yapay zekada ne sorun var ki hocam? Yapay zekâ fazlasıyla iyi duruma gelmiş.

Şu an haberi bulamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam bir özellik 17 Pro ve 17 Pro Max'e gelip 17'ye gelmiyecekti. Konuyu yapay zekâ ile alakalı bir şey diye hatırlıyordum o yüzden öyle yazmıştım. Eğer farklı bir muhabbet ise rapor atıp düzelttiriyim mesajı.