apolabel

Başarılı
iPhone SE 2020 için 2025 yılında alınabilecek sizce en iyi batarya hangisi? Deji Woyax var, Deji Max serisi var, orijinal servis pili var. Sizce hangisini almak daha uygun olur? Deji Max serisi yanlışım yoksa ısımasıyla ünlü, Voyax çok methedilir. Orijinal servis pili 1821 mAh olmasına karşın 2200/2400 arası seviyelerde. Sizce orijinal batarya mı daha uzun ekran süresi verir yoksa diğerleri mi? Pilin ayarlarda bilinmeyen parça yazması umurumda değil iOS 27 çıkana kadar gitsin bu cihaz sonra zaten 2022 ya da 13 Mini alacağım küçük olmasından mütevellit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben iPhone 8 Plus kullandığım süreçte, Deji, Woyax ve Rova bataryaları denedim. Woyax en çok güven veren ve kaliteli hissettiren batarya oldu benim için. Ekran süresi olarak da daha fazla ekran süresi veriyordu. Yüksek kapasiteli Woyax batarya tercih edebilirsiniz.

iPhone SE 2020 için 2025 yılında alınabilecek sizce en iyi batarya hangisi? Deji Woyax var, Deji Max serisi var, orijinal servis pili var. Sizce hangisini almak daha uygun olur? Deji Max serisi yanlışım yoksa ısımasıyla ünlü, voyax çok methedilir. Orijinal servis pili 1821 mAh olmasına karşın 2200/2400 arası seviyelerde. Sizce orijinal batarya mı daha uzun ekran süresi verir yoksa diğerleri mi? Pilin ayarlarda bilinmeyen parça yazması umurumda değil iOS 27 çıkana kadar gitsin bu cihaz sonra zaten 2022 ya da 13 mini alacağım küçük olmasından mütevellit.

Deji en kaliteli yan sanayilerden ilk 6 ay çok iyi sonra zayıflamaya başlıyor 1 sene sonra falan da şu an cihazındaki pil kadar performans verecektir, realpower ürünlerinde kaliteli.

Ben iPhone 8 Plus kullandığım süreçte, Deji, Woyax ve Rova bataryaları denedim. Woyax en çok güven veren ve kaliteli hissettiren batarya oldu benim için. Ekran süresi olarak da daha fazla ekran süresi veriyordu. Yüksek kapasiteli Woyax batarya tercih edebilirsiniz.
Tamamdır çok teşekkür ederim peki cihazı sökmek için fazlsıyla tecrübem mevcut. Bu cihaz sökülürken ısıtmaya ihtiyaç duyarmı ve toz ve sıvı bandı gerekir mi?

Deji en kaliteli yan sanayilerden ilk 6 ay çok iyi sonra zayıflamaya başlıyor 1 sene sonra falan da şu an cihazındaki pil kadar performans verecektir, realpower ürünlerinde kaliteli.
Voyaxdan başlayalım bakalım daha önümüzde en az 1.5 sene var bu cihazla 😄

Tamamdır çok teşekkür ederim peki cihazı sökmek için fazlsıyla tecrübem mevcut. Bu cihaz sökülürken ısıtmaya ihtiyaç duyarmı ve toz ve sıvı bandı gerekir mi?

Tabii içi hiç açılmadıysa telefonu tamamen kapatıp saç kurutma makinesiyle ısıtmak gerek köşelerini, içinde gerekli malzemeler geliyordu ben sipariş verdiğime sıvı koruma bandı ve batarya yapıştırma bandı geliyordu bir de modele göre ihtiyaç duyulan tornavidalar da mevcuttu içinde. Youtube üzerinden de izleyebilirsiniz ben öyle değiştirmiştim.

Aynen hocam saç kurutma makinesi ile elin yanana kadar ısıtabildiğin kadar ısıt arka kapağı sonra yavaş yavaş yapışkanı sokerek açman lazım dikkatli olmazsan arka kapağı kırma riskin var, YouTube üzerinden rehberlerine göz atmayı unutma bir sürü rehberi var extra olarak B7000'e ihtiyaç duyacaksın onu da internetten temin etmen gerekiyor. Cihazın kapağını yapıştırdıktan sonra lastik ile baskı uygulatmayı unutma tavsiyem ilk 24 saat para lastiğini hiç çıkarmaman yönünde olacaktır.

Tabii içi hiç açılmadıysa telefonu tamamen kapatıp saç kurutma makinesiyle ısıtmak gerek köşelerini, içinde gerekli malzemeler geliyordu ben sipariş verdiğime sıvı koruma bandı ve batarya yapıştırma bandı geliyordu bir de modele göre ihtiyaç duyulan tornavidalar da mevcuttu içinde. YouTube üzerinden de izleyebilirsiniz ben öyle değiştirmiştim.

Aynen hocam saç kurutma makinesi ile elin yanana kadar ısıtabildiğin kadar ısıt arka kapağı sonra yavaş yavaş yapışkanı sokerek açman lazım dikkatli olmazsan arka kapağı kırma riskin var, YouTube üzerinden rehberlerine göz atmayı unutma bir sürü rehberi var extra olarak B7000'e ihtiyaç duyacaksın onu da internetten temin etmen gerekiyor. Cihazın kapağını yapıştırdıktan sonra lastik ile baskı uygulatmayı unutma tavsiyem ilk 24 saat para lastiğini hiç çıkarmaman yönünde olacaktır.

Verdiğiniz bilgiler ve tavsiyeler için çok çok teşekkür ederim. Bataryayı takıp sonucu ve süreci bir konu olarak sosyalde paylaşacağım. Merak eden herkes bu sayede konu açmaya gerek kalmadan yeterli düzeyde bilgilenebilir diye umuyorum. Ayrıca son sorum sıvı bandı tornavidalar vs voyaxı kendi sitesinden alınca mı yoksa başka sitelerden alınca mı geldi. Ankara'daki Deji şubesinden alsam da verirler mi? Tekrardan çok teşekkürler.

Verdiğiniz bilgiler ve tavsiyeler için çok çok teşekkür ederim. Bataryayı takıp sonucu ve süreci bir konu olarak sosyalde paylaşacağım. Merak eden herkes bu sayede konu açmaya gerek kalmadan yeterli düzeyde bilgilenebilir diye umuyorum. Ayrıca son sorum sıvı bandı tornavidalar vs voyaxı kendi sitesinden alınca mı yoksa başka sitelerden alınca mı geldi. Ankara'daki Deji şubesinden alsam da verirler mi? Tekrardan çok teşekkürler.
Ben Woyax'ın kendi sitesinden sipariş vermiştim, şubelerinde veriliyor mu emin değilim.

SE 2020 için Woyax aldım, ilk başlarda çok güzel ekran süresi veriyordu, çok memnundum. 5-6 ay içinde performansı düştü, müşteri hizmetleri sağ olsun yenisini gönderdiler. Ama nedense ilk aldığım batarya gibi değil, ekran süresi düşük. Şu anlık bir sıkıntı yok ama performansı çabuk düşüyor. Telefonu uzun süre daha kullanmayı düşünüyorsan orijinal batarya al kafan rahat olsun. Sen sanırım telefon değiştireceksin, o zaman Woyax fazlasıyla işini görür.