Dokunmatiği anlarım ama dev gibi ve çerçevesiz iğrenç bence.Markalar nefret etmiyor, insanlar tercih etmiyor. Su an icin piyasadaki en ideal telefon boyutu 6.1 ile 6.4" araligi. Gerek yabanci gerek yerel pek cok anket sonucuna ve degerlendirmeye bakabilirsin. SE ailesinin klasiklesmis cerceveli tasarimini birak, iPhone 12 Mini ve 13 Mini gibi 5.4" telefonlar bile istenilen satis rakamlarina ulasilamadigi icin durduruldu ve onun yerine daha tercih edilesi olan 6.7" boyutlarina sahip olan Plus serisine baslanildi.
Nasil eskiden tuslu telefonlari birakip dokunmatik telefonlara gectiysek su an insanlar da cerceveli bir telefon yerine tamami ekrandan olusan bir telefon kullanmak istiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Bu arada eger bu tasarim Apple tarafindan onaylanirsa buyuk fiyasko. 2024 yilinda tek kamerali telefonun kabul edilebilir bir tarafi yok. Ustelik yine 60 Hz gelecektir muhtemelen. Fiyati da en az 40.000'i bulur TR'de. Yani su anki haliyle rezil bir konumda ama bakalim, tasarim Apple tarafindan onaylanacak mi veya SE 4 diye bir sey gercekten gelecek mi orasini zaman gosterecek.
Bana tek kamera yeter profesyonel fotoğrafçı değilim hatta neredeyse hiç fotoğraf çekmiyorum. Ekranı da şu an 60 Hz kullanıyorum 120 olmasına rağmen, telefonda yüksek Hz bana gereksiz.Bu arada eger bu tasarim Apple tarafindan onaylanirsa buyuk fiyasko. 2024 yilinda tek kamerali telefonun kabul edilebilir bir tarafi yok. Ustelik yine 60 Hz gelecektir muhtemelen. Fiyati da en az 40.000'i bulur TR'de. Yani su anki haliyle rezil bir konumda ama bakalim, tasarim Apple tarafindan onaylanacak mi veya SE 4 diye bir sey gercekten gelecek mi orasini zaman gosterecek.
Muadillerine göre fiyat olarak yine alınmayacak bir model olur büyük ihtimalle. Çok eksisi var.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-