Mustckmk

Çalışkan
iPhone SE2'de iOS 16 kullanıyorum. Sayfaları değiştirirken uygulama simgeleri sürekli yenileniyor, gidip yeniden geliyor. Böyle bir sorun yaşıyorum. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Varsa eğer çözümü nedir? Şeffaf ve hafif renkli olan ikonlarda bu sorunu yaşıyorum.

iOS 26 ile gelen dinamik glass guncellemesiyle ilgili gibi duruyor. Apple’a veya uygulama sahibine feedback birakmaniz daha iyi olur.

İçerisinde orijinal pil var sağlık 76
Anladım. Pil sağlığı düştüğü zaman birazcık performans azalır. Bu, Apple'ın resmi olarak açıkladığı bir şey. Bunu, pil sağlığı düştüğünde telefonun istenmeyen kapanmalarının önüne geçmek için yapar. SE2 gibi nispeten eski nesil kalmış bir telefonda %76 pil sağlığı olması da bunu gösteriyor. Pili koruyabilmek için telefon arkaplanda sürekli performans dengelemesi yapıyor. Bu da ikonların gidip gelmesine sebep oluyor. Pil değişimi yaptığında performans düzelecektir ve bu sorun ortadan kalkacaktır. Pil değişimini de kesinlikle bir Apple servisinde yapmanı öneririm. Batarya önemli bir şey, üçüncü parti piller cihaza faydadan çok zarar veriyor. SE 2'nin içinde A13 işlemci var. Pil değişimi yapıldığı takdirde hala normal kullanımda 3 yıl kadar idare edebilecek güçte bir telefon.