oğuz sasi 57

Yetkin
Yer
cehennem
Merhaba,

Gündelik hayatım da kullandığım iPhone X telefonumu Jailbreak yapmak istiyorum sileo yüklemek için. Ancak merak ettiğim birkaç şey var. Bu konular da cahilim kusura bakmayın. Jailbreak yaparken telefonuma bir sorun gelir mi açılamaz duruma gelir mi kısacası. Çünkü gelmemesi lazım şehirden uzak bir yerde yaşıyorum gidip gelmek ölüm gibi benim için. 2. sorum ise Jailbreak telefonum da ki bütün verileri siler mi?

Not: (Bilgisayarım var ama birkaç yerde okuduğuma göre AMD işlemcili bilgisayarlarda çalışmıyormuş ve ben de AMD işlemci var.)

Örnek olarak burayı takip edebilirsiniz.

Size önerim checkrain'dir.

Örnek olarak burayı takip edebilirsiniz.

Size önerim checkrain'dir.

Hocam anladığım kadarıyla bilgisayar gerektirmeden kurulum yapılabiliyormuş yani ben bunu anladım birazına göz attıktan sonra. Eğer öyle ise hangisi daha güvenli? Bilgisayar ile mi JailBreak yapmak yoksa o attığınız linkte ki "Zeon JailBreak" uygulaması ile mi.

Kusura bakmayın bu konular da aşırı cahilim anlayış gösterin lütfen :)

Hocam anladığım kadarıyla bilgisayar gerektirmeden kurulum yapılabiliyormuş yani ben bunu anladım birazına göz attıktan sonra. Eğer öyle ise hangisi daha güvenli? Bilgisayar ile mi JailBreak yapmak yoksa o attığınız linkte ki "Zeon JailBreak" uygulaması ile mi.

Kusura bakmayın bu konular da aşırı cahilim anlayış gösterin lütfen :)
Bilgisayar ile kurulum yapmak daha iyidir yıllar oldu ben jailbreak yapalı. iPhone 6S Plus cihazım vardı yaptığımda. Daha bilgili arkadaşlar daha iyi yönlendirebilir seni.

Bilgisayar ile kurulum yapmak daha iyidir yıllar oldu ben jailbreak yapalı. iPhone 6S Plus cihazım vardı yaptığımda. Daha bilgili arkadaşlar daha iyi yönlendirebilir seni.
Teşekkür ederim hocam. Bir kaç kişi daha bilgilendirirse sonuca göre haraket edeceğim. Tekrar teşekkürler.

Teşekkür ederim hocam. Bir kaç kişi daha bilgilendirirse sonuca göre haraket edeceğim. Tekrar teşekkürler.
Benim zamanımda bilgisayara bir program indirip telefonu bilgisayara bağlıyordun kablo ile sonrasında programı açtığında o devamını hallediyordu. Cydia'yı ekliyordu cihaza sonrası da zaten oradan ilerliyordu.