Yer
KARTAL/İSTANBUL
Arkadaşlar selam. X toplama serüvenim devam ediyor. Kamerası bozuktu, değişti. Bugün de X için sıfır yan sanayi pil ve GX marka OLED ekran siparişi geçtim. Cihaz kusursuz olacak gibi. Sizce olur mu? Face ID çalışmıyor tabii. :D

250 TL'ye pil, 750 TL'ye ekran aldım.

Genel olarak iPhone X i toplamak mantıksız, hiçbir işe yaramayan telefon. Uygulamaların çoğu sorun.

Teşekkür ederim hocam cevap için bana pek maliyeti olmadı bin TL harcadım sadece. Anneme vereceğim telefonu.

Fabrikasyon olarak Apple'nin en sorunlu telefonunu yan sanayi parçalarla toplamak delilik.

Biraz hobi için toplamak istedim hocam. :D

Teşekkür ederim hocam cevap için bana pek maliyeti olmadı bin TL harcadım sadece. Anneme vereceğim telefonu.
Annene yazık, yanlış anlama telefon kronik paket. Çoğu uygulama çalışmıyor. Kadına tuşlu telefon vermiş gibi olursun.

Uyguna satıp eli yüzü düzgün bir android telefon al derim annene, maddi durumun müsaitse tabi.

Annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin en güzellerini hak ediyorlar.

Annene yazık, yanlış anlama telefon kronik paket. Çoğu uygulama çalışmıyor. Kadına tuşlu telefon vermiş gibi olursun.

Uyguna satıp eli yüzü düzgün bir Android telefon al derim annene, maddi durumun müsaitse tabii.

Annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin en güzellerini hak ediyorlar.

Gerçekten öyle hocam biraz durumum yok toparlıyorum ama daha iyilerini alacağım sorunsuz kullanabiliyorum ben uygulamaları şu an.

Hocam benim elimden çok iPhone geçti, şimdiye kadar gördüğüm en dayanıklı model XR modeliydi. Düşün araba kaputunun arasında sıkıştı, vura vura kapatmaya çalıştım kaputu, ona rağmen hiçbir şey olmadı telefona. Telefonu oraya koyduğumu unutmuştum, gerçek sonra ortaya çıktı. Gerçekten çok sağlam telefondu. :hehehe:

Hocam benim elimden çok iPhone geçti, şimdiye kadar gördüğüm en dayanıklı model XR modeliydi. Düşün araba kaputunun arasında sıkıştı, vura vura kapatmaya çalıştım kaputu, ona rağmen hiçbir şey olmadı telefona. Telefonu oraya koyduğumu unutmuştum, gerçek sonra ortaya çıktı. Gerçekten çok sağlam telefondu. :hehehe:

Bu telefonu da kağıt toplayıcı bir arkadaş kullanmış daha önce pert haldeydi hayata döndü. :D