Ios desteği kesilene kadar kullanmaya devam edin bence.
Android'deki gibi değil ama bu 60hz çok daha akıcı hissettiriyor.
Öyle bir şey yok. Şu dediğinizi nerede görsem gülüyorum. Saniyede 60 kare değişen bir telefon, yine saniyede 60 kare değişir. Bunun bir anda artması gibi bir şey söz konusu değil ve imkansız.Android'deki gibi değil ama bu 60hz çok daha akıcı hissettiriyor.
Değiştirin. Sonra bütçenizi söyleyip konu açın. Arkadaşlar size bütçenize uygun telefon önerirler.Arada bir yeni telefon alasım geliyor fakat sonra elimdeki XR'a bakıp, daha gideri var diyorum. Sizce de daha gideri var mıdır? Yoksa artık gerçekten değiştirmeli miyim?
Android cihazların çoğu veremiyor o akıcılığı. Arayüzde dahil kasıyorlar. Apple gibi akıcı bir arayüz deneyimi sunan bir firma göremedim ben.Öyle bir şey yok. Şu dediğinizi nerede görsem gülüyorum. Saniyede 60 kare değişen bir telefon, yine saniyede 60 kare değişir. Bunun bir anda artması gibi bir şey söz konusu değil ve imkansız.
iPhone’larda animasyonlar daha akıcı belki ondan böyle hissetmiş olabilirsiniz.
60 Hertz’in ne anlama geldiğini biliyorsanız, bu dediğinizin imkansız bir şey olduğunu bilmeniz gerekiyor.
Değiştirin telefonunuzu.Arada bir yeni telefon alasım geliyor fakat sonra elimdeki XR'a bakıp, daha gideri var diyorum. Sizce de daha gideri var mıdır? Yoksa artık gerçekten değiştirmeli miyim?
İleride daha çok masraf olacak. Elindeki XR 2-3 yıl kullanılır ama düzgün şekilde kullanılmaz. 1 yıl belki.XR hala akar bence. Boş yere masraf etmeye lüzum yok ama 64 GB ise o zaman sıkıntı olabilir değiştirin. Temiz ise 11-12 civarına satıp üstüne 8-9 konup S23FE alınabilir. Elinizdeki XR 128GB ve üstü ise 2-3 yıl daha gerek yok.