Yer
İzmir
Selam.

Her şeyi aktif ve orijinal ancak sadece bataryası değişmiş bir XR aldım. iOS 18.5

Şarjı 21:00'da %100 doldurdu. Ertesi gün 13'e kadar telefon şarja takılmadı.

Toplam 5 saat 45 dakika ekran süresi verdi.

1 saat 15 dakika YouTube.
45 dakika WhatsApp görüntülü görüşme.
50 dakika civarı Twitter.
45 dakika Instagram.
30 dakika HBO Max.
30 dakika YouTube Music ama ekran kapalı.

Oldu.

Gerisi ise ChatGPT, Chrome, telefon arayüzü, banka vs. oldu. Sizce nasıl?

Son düzenleme:
Selam.

Her şeyi aktif ve orijinal ancak sadece bataryası değişmiş bir XR aldım.

Şarjı 21:00'da %100 doldurdu. Ertesi gün 13'e kadar telefon şarja takılmadı.

Toplam 5 saat 45 dakika ekran süresi verdi.

1 saat 15 dakika YouTube.
45 dakika WhatsApp görüntülü görüşme.
50 dakika civarı Twitter.
45 dakika Instagram.
30 dakika HBO Max.
30 dakika YouTube Music ama ekran kapalı.

Oldu.

Gerisi ise ChatGPT, Chrome, telefon arayüzü, banka vs. oldu. Sizce nasıl?

Değişmiş batarya göre idare eder arkadaşımda iPhone X vardı sabah 9'da çıkarmıştı sarjdan gece 2 gibi bitmisti.

Değişmiş batarya göre idare eder arkadaşımda iPhone X vardı sabah 9'da çıkarmıştı sarjdan gece 2 gibi bitmisti.
Acaba ekran süresi kaçtı. Asıl olay orası. ChatGPT ile entegre gittim. Dediğine göre orijinal olsaydı en ama en fazla 1 saat daha ekran süresi alırmışım.

60Hz kullansanız demek ki rahat 7-8 saati var.

Pek sanmıyorum hocam. Bende konum sürekli açık, köydeyim su an Wi-Fi degil mobil veri de sürekli açık, Adobe Lightroom ve Photoshop sürekli kullanıyorum. Ha bir de 20-80 batarya koruması açıksa sarj etme simülasyonu oluyor :D bilemiyorum iPhone XR SoT diye arattım, 4.5 saatten maks 6 küsürlere kadar bir deger gördüm. Normal bence.

Pek sanmıyorum hocam. Bende konum sürekli açık, köydeyim su an Wi-Fi degil mobil veri de sürekli açık, Adobe Lightroom ve Photoshop sürekli kullanıyorum. Ha bir de 20-80 batarya koruması açıksa sarj etme simülasyonu oluyor :D bilemiyorum iPhone XR SoT diye arattım, 4.5 saatten maks 6 küsürlere kadar bir deger gördüm. Normal bence.
Sizin tel bayağı ağır çalışıyormuş 😂 maddi durumları toparlarsak bende S25 almak istiyorum. FE modeller de hoşuma gidiyor da her şey bütçe işi.

Yani genel olarak video izlenmiş. Bana bu süre bir tık az geldi. Kullandığı bataryanın durumu ve değerini bilmiyoruz. Sadece ekran süresine bakarak değerlendirme pek doğru olmaz gibi.