theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
İyi sosyaller.

Düz model X telefonum var. IOS sürümü yüzünden hiç bir uygulamayı yükleyemiyorum. Üstüne 9.000 - 10.000 TL ekleyip iPhone 11 Pro'ya geçmek mantıklı olur mu?

Telefonu 7/24 kullanmıyorum, genel olarak reels vb. şeyler izliyorum. Az da olsa fotoğraf çekiyorum. Bu yüzden kamerası aşırı önemli değil sadece kullanım sırasında takılıp durmasın yeterli.

Android önermeyin mümkünse çünkü bir işe girdikten sonra S24 düşünüyorum o yüzden şimdilik bildiğim telefondan gitmek istiyorum.

Hiç fark etmez fiyatları 11 Pro ile neredeyse aynıymış sanırım. 15 bine rahat bulunabiliyor gibi görünüyor. Fakat bu radyasyon olayları varmış sanırım. Bu konu hakkında bilgi sahibi misiniz?
Fransa'da bunun muhabbeti olmuştu diye hatırlıyorum. Güncelleme ayağı falan olacaktı diyordu ama TR'de kullanan insanlar var. S24'dün vücüt değeri içinde 2.0 değerine göre düşük diyorlar. Yine de cihazlarınki yüksek gözüküyor 1.54 seviyesinde falandı. Böyle şeylere çok takılıyorsanız başka cihazlara da bir göz atmak gerek.
1781463375226.webp

Fransa'da bunun muhabbeti olmuştu diye hatırlıyorum. Güncelleme ayağı falan olacaktı diyordu ama TR'de kullanan insanlar var. S24'dün vücüt değeri içinde 2.0 değerine göre düşük diyorlar. Yine de cihazlarınki yüksek gözüküyor 1.54 seviyesinde falandı. Böyle şeylere çok takılıyorsanız başka cihazlara da bir göz atmak gerek.
Eki Görüntüle 257287
Açıkçası takılmıyorum sadece merak etmiştim. Zaten geçici süre kullanacağım o yüzden problem olmaz benim için. Teşekkür ederim 2.ellerden düz 12 bakayım.