Rehber iPhone'a dışarıdan uygulama yükleme

Konu açılalı 1 sene olmuş ama hortlatmak suç değil ve boş yere değil diye yazıyorum, hocam benim şarj kablom bilgisayara uyumlu değil, Sideloadly nasıl kullanabilirim?

Son düzenleme:
Konu açılalı 1 sene olmuş ama hortlatmak suç değil ve boş yere değil diye yazıyorum, hocam benim şarj kablom bilgisayara uyumlu değil, Sideloadly nasıl kullanabilirim?
Telefonu bilgisayara tanıtabildiğiniz bir kabloyla bağlarsanız bir kez sonrasında Wi-Fi ile de yapabiliyorsunuz bir ayar ile ama bir kezlik bağlamanız gerek her halükarda.

Telefonu bilgisayara tanıtabildiğiniz bir kabloyla bağlarsanız bir kez sonrasında Wi-Fi ile de yapabiliyorsunuz bir ayar ile ama bir kezlik bağlamanız gerek her halükarda.
Dediğiniz talimatları şu an yaptım ve Signing’de kaldı, uzun sürmesi normal mi? Ona göre elleyeceğim bilgisayarı.

Evet, uzun sürmesi normal. Boyuta göre de değişiyor.
Teşekkürler.

Signing dedikten sonra Connecting diyor ve uzun bir hata veriyor. Rahatsız ettiysem özür dilerim biraz fazla soru oldu.

Son düzenleme:
Hocam bu yöntemde cihaza herhangi bir zarar verir mi yazılımsal olarak?
Bir de Jailbreak olmadan bu yöntem çalışıyor değil mi?
Hayır vermez. Jailbreak olmadan çalışır fakat uygulamaların sertifikaları haftada bir doluyor dediğim gibi. 1 hafta uygulamayı kullandıktan sonra üzerine günceller gibi bilgisayardan tekrar yüklemeniz gerekiyor, uygulama verileriniz silinmiyor fakat işte öyle bir şartı var jailbreak'siz olduğu için.

@umut hocam uygulamaları yükledim. Ama Sideloady'de Apple kimliğimin yanında 8 App ID remaining yazıyor. 8 uygulama yükledikten sonra ne olacak?

Bir de hocam aynı anda en fazla 3 uygulama yükleniyor sonrasında sideloady hata veriyor.
Bunun için ücretli dev hesabı mı lazım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…