Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bourdain

Başarılı
Merhaba dostlar,

Bugün uzun süredir Discord'uma notifcation gelmeyince silip-kurmayı denemek istedim. Sildim; ancak maalesef App Store'da olmadığından kuramadım.
Sıfırdan bir Apple hesabı açtım Hollanda'yı seçip. Ardından App Store'a onunla giriş yaptım, mullvad ile VPN açtım (kapalı da olsa fark etmedi) ancak Discord'u App Store'da göremedim.
Ana Apple hesabımda ülke değiştirmek istediğimde ise Apple Music aboneliğimden bahsetmişti, onu da cancelladığım fakat family-iCloud'ımız var, bundan dolayı değiştirmek de zor oluyor.

Tüm bu yöntemlerin dışında bu mereti nasıl indirebilirim? Hakikaten tıkandım. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. MacBook ve PC'mde kendileri yüklü; oralarda bir problem yok. Malumunuz hepimiz gibi WireGuard vs. kullanıyorum ancak iPhone'a nasıl tekrar yükleyeceğim, hiçbir fikrim yok.

Çözüm
Apple Music'i halletmeniz gerekiyor maalesef. Ben ABD secmistim.
Öncelikle öneriniz için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaptım ve hallettim. Faydalı olması açısından buraya da tekrar yazayım:
  1. Sıfırdan bir Apple Account hesabı açtım.
  2. Mevcut iPhone-iCloud'dan çıkış yaptım. Çıkış yaparken hiçbir data'yı silme dedim. Bunu dedikten sonra iPhone - Find my Devices için 60 dakika bekletiyor sizi. 60. dakikanın sonunda bir notif gönderiyor, daha sonra çıkış yapıyor iCloud'dan.
  3. Yeni açtığım Apple hesabıyla giriş yaptım.
  4. Media-purch. bölümünde App Store'u United States'e çevirdim. Daha sonra adress-generator'den Delaware için sokak-zip yazdım.
    Onayladım, App store'a girdim ve Discord'u indirdim.
  5. Yeni kurduğum hesaptan çıkış yapıp, ana iCloud hesabıma girdim.
Epey uğraştırdı ama napalım, çözdük. Tekrar çok teşekkürler.

Hocam çıkış yapmadan önce find my ve stolen device protection kapattım 1 saat beklememek için. PC'den bir apple account oluşturdum apple music web sürümünden diğerlerinde telefon sms kodu istiyordu anlayamadım. Şu an app store a giriyorum fakat giriş yapamıyorum hiçbir şekilde. Telefon numarası istiyor 2. hattımı yazsam bile kabul etmiyor. Bölge yüzünden mi yoksa 1 saat kuralı mı var. Ya da ben find my ı kapattığım için her şeyi mahvettim galiba.