Arkadaşlar 5-6 aylığına rahmetlik dedemin iPhone 6s'ine geçiyorum sınav senem olduğu için şu an yeni bir telefon almak istemedim. Xiaomi Note 8'den geçiyorum. iCloud olarak babamın hesabı kayıtlı o silinmiyor sanırım yanına bir tane kendi Gmail'imi ekledim. Apple özürlüsü olarak (iki saat ekranda geri tuşu nerede diye bakıyorum) bilmem gereken şeyler nelerdir? Bir de bu applestore'dan uygulamalar çok yavaş iniyor düzeltmenin bir yolu var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?ayvalik10
Başarılı
Arkadaşlar 5-6 aylığına rahmetlik dedemin iPhone 6s'ine geçiyorum sınav senem olduğu için şu an yeni bir telefon almak istemedim. Xiaomi Note 8'den geçiyorum. iCloud olarak babamın hesabı kayıtlı o silinmiyor sanırım yanına bir tane kendi Gmail'imi ekledim. Apple özürlüsü olarak (iki saat ekranda geri tuşu nerede diye bakıyorum) bilmem gereken şeyler nelerdir? Bir de bu Apple Store'dan uygulamalar çok yavaş iniyor düzeltmenin bir yolu var mı?
Kullandığın telefon modeli uygulamaların desteklemediği model olduğu için sağlıklı kullanman olmayabilir. Ayrıca babanın iCloud kapatması için iCloud şifresini girdiğin zaman hesabını kapatabilirsin. Eğer unuttuysa o zaman bilgisayardan girip şifre unuttum dersin oradan yeni şifre yaparsın daha sonra oturum kapat dersin.
Hala yazılım güncellemesi alıyor. 6 aydır falan açık değildi şimdi yazılım güncellemesi gelmiş.Kullandığın telefon modeli uygulamaların desteklemediği model olduğu için sağlıklı kullanman olmayabilir. Ayrıca babanın iCloud kapatması için iCloud şifresini girdiğin zaman hesabını kapatabilirsin. Eğer unuttuysa o zaman bilgisayardan girip şifre unuttum dersin oradan yeni şifre yaparsın daha sonra oturum kapat dersin.
Hocam bataryası çok zayıftır onun. Zaten YKS için geçtiğinize göre çok kullanmayacaksınızdır. Ancak yine de YouTube'dan şarj süresi uzatma ile ilgili ipuçlarını uygulayın.Arkadaşlar 5-6 aylığına rahmetlik dedemin iPhone 6s'ine geçiyorum sınav senem olduğu için şu an yeni bir telefon almak istemedim. Xiaomi Note 8'den geçiyorum. iCloud olarak babamın hesabı kayıtlı o silinmiyor sanırım yanına bir tane kendi Gmail'imi ekledim. Apple özürlüsü olarak (iki saat ekranda geri tuşu nerede diye bakıyorum) bilmem gereken şeyler nelerdir? Bir de bu applestore'dan uygulamalar çok yavaş iniyor düzeltmenin bir yolu var mı?
Batarya sağlığı 95 sıkıntısı yok. Benim Note 8 18 saatte 0dan 100 olmaya başladı ve 3 saatte falan da bitiyor o yüzden daha fazla kullanamayacağım. 6s beni 10 11 saat okuldan gelene kadar idare etsin yeterli.Hocam bataryası çok zayıftır onun. Zaten YKS için geçtiğinize göre çok kullanmayacaksınızdır. Ancak yine de YouTube'dan şarj süresi uzatma ile ilgili ipuçlarını uygulayın.
- Makaleler
- 43
Bileceğin pek bir şey yok aslında, tek bir tuş var o da ana ekran tuşu. Uygulamalarda geri gelmek istediğin zaman bütün uygulamalarda bir geri gelme tuşu var zaten. App Store'dan indirilen uygulamaların yavaş inmesi sorunu İnternet ile alakalıdır.
Android telefonumda veya pcde bu kadar yavaş değil ama.Bileceğin pek bir şey yok aslında, tek bir tuş var o da ana ekran tuşu. Uygulamalarda geri gelmek istediğin zaman bütün uygulamalarda bir geri gelme tuşu var zaten. App Store'dan indirilen uygulamaların yavaş inmesi sorunu İnternet ile alakalıdır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
ASUS TUF A15 laptopun termal bakımdan sonraki değerleri nasıl?
- XXXTentacion
-
-
Yeni toplanan sistem çalıştırıldıktan sonra yanık kokusu geldi ve 67 kod hatası verdi
- Mikail Özaydın