BixiBlake

Uzman
İyi sosyaller.
Abim yeni iPhone'a geçti, iPhone 13'ünü bana verdi.
Onun iCloud'unu yeni telefona aktardım, sonra onun telefonunu sıfırlamadan kendi iCloud'umu kurdum.
Ama benim telefonda App Store'da uygulama güncellerken abimin iCloud şifresini istiyor.
Nasıl bağlantısını keserim?

İyi sosyaller.
Abim yeni iPhone'a geçti, iPhone 13'ünü bana verdi.
Onun iCloud'unu yeni telefona aktardım, sonra onun telefonunu sıfırlamadan kendi iCloud'umu kurdum.
Ama benim telefonda App Store'da uygulama güncellerken abimin iCloud şifresini istiyor.
Nasıl bağlantısını keserim?
Hayırlı olsun öncelikle. Abiniz telefonlar arası geçiş yaptıktan sonra telefonu siz aldınız sanırım. Abinizin iCloud'un giriş yapılmış olan cihazlardan bağlantılarını kesmesi gerek, olmazsa kendisinin iCloud şifresini girdikten sonra telefonu sıfırlamanız ve ondan sonra da sizin kendi iCloud hesabınızla giriş yapmanız gerek. Ben sıfırlayıp kendi iCloud'um ile giriş yaparak çözdüm sorunu.

Hayırlı olsun öncelikle. Abiniz telefonlar arası geçiş yaptıktan sonra telefonu siz aldınız sanırım. Abinizin ICloud'un giriş yapılmış olan cihazlardan bağlantılarını kesmesi gerek, olmazsa kendisinin iCloud şifresini girdikten sonra telefonu sıfırlamanız ve ondan sonra da sizin kendi iCloud hesabınızla giriş yapmanız gerek. Ben sıfırlayıp kendi ICloud'um ile giriş yaparak çözdüm sorunu.

Anladım, teşekkür ederim.