Detaylar
Kim cevapladı?Benim de telefon sessizdeydi çalmadı öyle olunca. Buna bir çözüm bulunmalı bence.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Google, Android cihazlardan sarsıntı verilerini toplayıp ona göre yakın bölgelerdeki cihazlara bildirim gönderiyor.
Apple böyle bir şey yapmalarına izin vermeyeceği için, kendileri benzer bir sistem geliştiresiye kadar zor.
Apple böyle bir şey yapmalarına izin vermeyeceği için, kendileri benzer bir sistem geliştiresiye kadar zor.
Bu Android sistemlere özgü bir yazılım. Direkt olarak iOS cihazınıza kuramazsınız ama belki App Store'deki alternatif uygulamaları kullanabilirsiniz.
Alamazsın yüksek ihtimalle çünkü androide özel bu sistem ama deprem ağı diye bir uygulama var mış sanırım indir istersen.
100k verdigin telefon deprem uyarısı göndermiyor öyle telefonu çöpe atarım ben. Soruna gelirsek Google play de Deprem Ağı uygulaması var onu da kullanıyorum eğer ios için mevcutsa kullanabilirsin.
Maalesef ki iphone'daki harici uygulamalar hiçbir işe yaramıyor. Biraz önce aklımı aldı, deprem 13:46'da olmuş 14dk geçmiş telefon bir anda acil durum uyarısı vermeye başladı. Deprem olmuş geçmiş bana acil durum uyarısını yeni atıyor.
- Makaleler
- 9
Google Play hizmetleri ile birlikte çalışan bir birleşen bu.
Ben olsam İphone'a bu sistemi bedavadan verirdim tabii uyumlu çalışıyorsa.Google, Android cihazlardan sarsıntı verilerini toplayıp ona göre yakın bölgelerdeki cihazlara bildirim gönderiyor.
iPhone'da da var fakat ülkemizde çoğu global hizmetin çalışmadığı gibi Apple'ın acil durum servisleri Türkiye'de çalışmıyor.Ben olsam İphone'a bu sistemi bedavadan verirdim tabii uyumlu çalışıyorsa.