6191

Uzman
Makaleler
1
Merhaba, herkese geçmiş olsun. Android cihazım yok, Apple acil bildirim göndermiyor. Google'ın afet bildirimlerini nasıl alabilirim?

1745403912739.webp

1745404335364.webp

Son düzenleme:
Alamazsın yüksek ihtimalle çünkü androide özel bu sistem ama deprem ağı diye bir uygulama var mış sanırım indir istersen.

100k verdigin telefon deprem uyarısı göndermiyor öyle telefonu çöpe atarım ben. Soruna gelirsek Google play de Deprem Ağı uygulaması var onu da kullanıyorum eğer ios için mevcutsa kullanabilirsin.

Bu Android sistemlere özgü bir yazılım. Direkt olarak iOS cihazınıza kuramazsınız ama belki App Store'deki alternatif uygulamaları kullanabilirsiniz.
Alamazsın yüksek ihtimalle çünkü androide özel bu sistem ama deprem ağı diye bir uygulama var mış sanırım indir istersen.
100k verdigin telefon deprem uyarısı göndermiyor öyle telefonu çöpe atarım ben. Soruna gelirsek Google play de Deprem Ağı uygulaması var onu da kullanıyorum eğer ios için mevcutsa kullanabilirsin.

Maalesef ki iphone'daki harici uygulamalar hiçbir işe yaramıyor. Biraz önce aklımı aldı, deprem 13:46'da olmuş 14dk geçmiş telefon bir anda acil durum uyarısı vermeye başladı. Deprem olmuş geçmiş bana acil durum uyarısını yeni atıyor.

Google, Android cihazlardan sarsıntı verilerini toplayıp ona göre yakın bölgelerdeki cihazlara bildirim gönderiyor.
Apple böyle bir şey yapmalarına izin vermeyeceği için, kendileri benzer bir sistem geliştiresiye kadar zor.
Ben olsam İphone'a bu sistemi bedavadan verirdim tabii uyumlu çalışıyorsa.