Makaleler
5
1725338362_Bu-Cozum-Yolu-iPhoneda-Yapay-Zeka-Olmadan-Pixel-9-Pronun.jpg

Google, geçtiğimiz ay Pixel 9 serisini tanıtmıştı ve bu tanıtım, şirketin genellikle Ekim ayında yaptığı lansmanlardan neredeyse iki ay önce gerçekleşti. Erken lansmana rağmen Pixel 9, şimdi daha önce hiç olmadığı kadar amiral gemisi özelliklerine sahip ve üst düzey telefonlara ciddi bir rakip olmaya devam ediyor. Serinin birçok premium özelliği, iPhone’un Apple Intelligence’ına benzer şekilde…

Devamını Oku: iPhone’da Pixel 9 Pro’nun Yapay Zeka Destekli Kamera Özelliğini Taklit Etmek Mümkün
Kaynak: Techolay

iPhone'da her şey mümkün. Android özgürlüktür durumu geride kaldı artık. iPhone kaliteyle özgürlüğü birleştirdi.

Bir dükkana git NFC ile ödeme yapmaya çalış, bir şeyler içerken masana konan tatlı böceğin fotoğrafını çekmeye çalış,
45 derece sıcakta sahilde oturuken telefonun ekranını görmeye çalış, ekranı göremediğin telefonun elini yakmaması için soğutmaya çalış. Ondan sonra her şey mümkün mü görelim. Tiksindim artık IPhone'den.

Bir dükkana git NFC ile ödeme yapmaya çalış, bir şeyler içerken masana konan tatlı böceğin fotoğrafını çekmeye çalış,
45 derece sıcakta sahilde oturuken telefonun ekranını görmeye çalış, ekranı göremediğin telefonun elini yakmaması için soğutmaya çalış. Ondan sonra her şey mümkün mü görelim. Tiksindim artık IPhone'den.
Hepsini yapabiliyorum ne yazık ki NFC ile ödeme hariç. O da geliyor yakında.

Şimdilik NFC yoksunluğu bile her türlü çorba gibi bir arayüz, cihazlarım arası berbat etkileşim ve ekosistem yoksunluğundan iyidir.

iPhone’da her şey mümkün. Android özgürlüktür durumu geride kaldı artık
SoC'unda sıcaklık sensörü yok daha, cihazın kaç derece çalıştığına bakamıyorsun. Özgürlük, başka bir tabir ile kişiselleştirebilme konusunda iPhone, 120 dolarlık random dude Android telefona yakın bile değil. Throttle mekanizmasına müdahele etmek, SoC'a müdahele etmek, telefondaki bütün menüleri istediğin gibi kişiselleştirmek, ve dahası. Şu saydıklarım bile kişiselleştirebilme konusunda Apple'a ezici üstünlük kuruyor. App Store'dan kalkan bir uygulamayı indirmek için bile Macbook ile falan uğraşıyorsunuz.

Ödeme dışında mümkün hepsi.