R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 14 Mayıs 2026 #1 Merhaba, Aslında başlığı şöyle düzeltelim arama sonradan geliyor ararken de unavailable yazıyor şebeke hatası olacağını sanmıyorum internet zaten var. Bu neden olabilir?
Merhaba, Aslında başlığı şöyle düzeltelim arama sonradan geliyor ararken de unavailable yazıyor şebeke hatası olacağını sanmıyorum internet zaten var. Bu neden olabilir?
Kriyus Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 470 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 199 14 Mayıs 2026 #2 WhatsApp'dan biri ile konuşunca, başkası seni WhatsApp üzerinden ararsa başka bir aramada diye hata veriyor. Ben de bu şekil ya da sorunu anlayamadım.
WhatsApp'dan biri ile konuşunca, başkası seni WhatsApp üzerinden ararsa başka bir aramada diye hata veriyor. Ben de bu şekil ya da sorunu anlayamadım.
KS KS R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 14 Mayıs 2026 #3 Kriyus dedi: WhatsApp'dan biri ile konuşunca, başkası seni WhatsApp üzerinden ararsa başka bir aramada diye hata veriyor. Ben de bu şekil ya da sorunu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Yok birisi arıyor mesela unavailable yazıyor çağrıyı sonra da görüyorum kişi aramış diyor.
Kriyus dedi: WhatsApp'dan biri ile konuşunca, başkası seni WhatsApp üzerinden ararsa başka bir aramada diye hata veriyor. Ben de bu şekil ya da sorunu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Yok birisi arıyor mesela unavailable yazıyor çağrıyı sonra da görüyorum kişi aramış diyor.