Rehber iPhone'da Widget (Araç Takımı) nasıl eklenir?

Asily

Üstün
Makaleler
8
Yer
Karabük
Merhaba, yeni iOS kullanıcısısın ve iOS sana zor geliyor. Ama merak etme, bunu kısa bir şekilde çözeceğiz. Android'de sevdiğiniz bir özelliktir, ancak IOS'ta bulamazsınız, işte bunu nasıl çözeceğiz onu anlatacağım. Bu makale bilgili kişiler için değil, iOS'ta acemi olan kişiler için hazırlandı, ondan dolayı ona göre düşüncelerinizi belirtmenizi istiyorum. En az iOS 13/iPadOS 13 kullanmalısınız.
Önce telefonunuzda ana ekrana gelin. Basılı tutun, basılı tuttuğunuzda simgelerin görseldeki gibi sallandığını görüceksiniz:

Burada simgelerin görseldeki gibi sallandığını görmelisiniz. Mavi kalemle yuvarlak içine aldığım butona tıklayın. Yüksek ihtimal sizde o "+" butonu olarak yine sol üst köşede gözükücek. Ama merak etmeyin yapıcağımız adımlar aynı. Tıkladıktan sonra karşınıza 4 seçenek çıkacak:

Burada açık mavi renkle yuvarlak içine aldığım "Araç Takımı Ekle" butonuna tıklayın. Karşınıza uygulamaların seçenekleri çıkacak:

Burada istediğiniz bir uygulamayı seçin ve yerleştirin ve bu kadar! Seçtiğiniz uygulamanın Büyük - Küçük seçenekleri olabilir. Onu size seçenek olarak sunacaktır. En son "Araç Takımını Ekle" butonuna tıkladıktan sonra işlem başarılı. İstediğiniz yere sürükleyip koyun ve kullanın.

Umarım rehberim yararlı olmuştur. iOS'a yeni başladıysan ve zorlanıyorsan bu serilerimde adım adım iOS'da nasıl yapılır anlatıyorum. Tekrardan belirteyim, bu makale yeni başlayanlar için, size aşırı basit gelen bir şey bazılarını zorluyor. O yüzden düşüncenizi belirtirken lütfen saygılı olalım. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…