Aerondight

Gelişen
Herkese selam.

15 seneden uzun bir süredir iPhone kullanıyorum. Ancak artık eski vizyonu ve kalitesi pek kalmadığı düşüncesindeyim. Çin üretimi cihazları tercih etmiyorum dolayısıyla Android tarafında yine en güçlü alternatif Samsung'u araştırırken S24+ modeline denk geldim. Teknik özellikleri bir tarafa OneUI 8 arayüzü ve DeX gibi özelliklerini bayağı beğendim.

Yine de kararsızım. Kullanan ve bilenlere danışmak istedim. Akıcılığı, performansı nasıldır? Oyun oynamam, sosyal medya ve iş amacıyla kullanırım telefonu. Yani öyle uçup kaçması, 500 FPS alması pek önemli değil benim için :). Her iki cihazı da deneyimlemiş olanlar fikir verirse sevinirim.

Teşekkür ederim.

Herkese selam.

15 seneden uzun bir süredir iPhone kullanıyorum. Ancak artık eski vizyonu ve kalitesi pek kalmadığı düşüncesindeyim. Çin üretimi cihazları tercih etmiyorum dolayısıyla Android tarafında yine en güçlü alternatif Samsung'u araştırırken S24+ modeline denk geldim. Teknik özellikleri bir tarafa OneUI 8 arayüzü ve DeX gibi özelliklerini bayağı beğendim.

Yine de kararsızım. Kullanan ve bilenlere danışmak istedim. Akıcılığı, performansı nasıldır? Oyun oynamam, sosyal medya ve iş amacıyla kullanırım telefonu. Yani öyle uçup kaçması, 500 FPS alması pek önemli değil benim için :). Her iki cihazı da deneyimlemiş olanlar fikir verirse sevinirim.

Teşekkür ederim.
Gözün kapalı geçebileceğin bir telefon, pişman etmez. Exynos kötüleyecekler çok olacak, fazla aldırmana gerek yok onlara. Ben de bizzat kullandım S24+'ı uzun süre, ondan S25+'a geçtim.

fotoğraf ve video kalitesi sizin için önemliyse kesinlikle samsung derim iphone sadece isim yapmış ama karşılaştırma videolarını izlerseniz anlarsınız

Güzel telefon, gayet de f/p'dir. Alabilirsiniz işinizi görür.
Teşekkür ederim hocam. Baya hoşuma gitti fiziksel olarak inceleme imkanım olmadı ama fiziksel tasarımı da şık.
Exynos işlemcili Samsung alınmaz.
iPhone vs Samsung kavgası gibi bu durum sanırım hocam kimi Exynos diyor kimi Snapdragon
Gözün kapalı geçebileceğin bir telefon, pişman etmez. Exynos kötüleyecekler çok olacak, fazla aldırmana gerek yok onlara. Ben de bizzat kullandım S24+'ı uzun süre, ondan S25+'a geçtim.
Teşekkür ederim hocam. UKT testlerini falan da izledim hep baya olumlu. Samsung'u hala S2 dönemindeki cihazlardan sanıyorum öyle yerleşmiş artık. Ama öyle değilmiş seviye üstüne seviye koyup atlamışlar :)
fotoğraf ve video kalitesi sizin için önemliyse kesinlikle samsung derim iphone sadece isim yapmış ama karşılaştırma videolarını izlerseniz anlarsınız
Çok fotoğraf video çekmem ama çekince de güzel olsun isterim. Kamera özellikleri de son derece tatmin edici. Teşekkür derim yanıt için.

Teşekkür ederim hocam. Baya hoşuma gitti fiziksel olarak inceleme imkanım olmadı ama fiziksel tasarımı da şık.

iPhone vs Samsung kavgası gibi bu durum sanırım hocam kimi Exynos diyor kimi Snapdragon.
Exynos'un eleştirileri haklı ama 2400 için abartıyorlar, çok abartıyorlar. 8 gen 3 ya da benzeri işlemciler kadar verimli değil, güçlü de değil. Biraz daha fazla güç tüketiyor ama bunların hiçbiri telefonu almaya, kullanmaya, hatta peformans beklemeye engel şeyler değil. Yani 8 gen 3'lü S24 ülkemizde olsa tabii ki Exynoslu olan alınmaz ama Amerika hariç tüm dünyada bu versiyon var ve gayet de iyi, belki Exynos sayesinde bu kadar ucuz. Telefon gayet iyi çalışıyor. Özellikle S24+ kasasında daha da iyi, pil de büyük. Zaten Exynos 2400 kötüleyecek kişilerin %80'i aktif olarak kullanmıyor cihazı. Ben bu mesajı S24 ile yazıyorum, gayet de alabilirsiniz.

iPhone vs Samsung kavgası gibi bu durum sanırım hocam kimi Exynos diyor kimi Snapdragon.

Kronik sıkıntılı işlemci almak istiyorsan al. Veya 4 saat ekran süresine ya da boşta 50 derecelere razıysan al. Arkadaşlar kağıt üstünde yazan şeyleri okumaktan başka bir şey bilmediklerinden beni linçlemeleri normal. Bizzat deneyimlerimi söylüyorum ben. Deneyim ya da kağıt üstünde okunanlar hangisi seçeceğin sana kalmış.