Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi sosyaller. Bildiğiniz üzere telefonlara tuzak mesajlar gelebiliyor ve tıkladığında çoğu şeye erişim olabiliyor. Bu gibi durumlarda IPhone'da da erişim imkanı olur mu? iOS sistemi bunları engelleyebilir mi? Bunun için Android bırakmaya değer mi?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
iPhone'lardaki .ipa dosyalar Android'deki .apk'ya göre daha az kodlanıyor ve .ipa'lar genellikle çıkmamış uygulamalar veya uygulamaların eski sürümü oluyor.
Android kadar açık ve özgür bir sistem olmadığı doğru ama sırf bunun için Android'den vazgeçilmesi doğru da değil.iPhone'lardaki .ipa dosyalar Android'deki .apk'ya göre daha az kodlanıyor ve .ipa'lar genellikle çıkmamış uygulamalar veya uygulamaların eski sürümü oluyor.
hepsikolonya31456
Becerikli
Değmez.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
iPhone'lardaki .ipa dosyalar Android'deki .apk'ya göre daha az kodlanıyor ve .ipa'lar genellikle çıkmamış uygulamalar veya uygulamaların eski sürümü oluyor.
Android kadar açık ve özgür bir sistem olmadığı doğru ama sırf bunun için Android'den vazgeçilmesi doğru da değil.iPhone'lardaki .ipa dosyalar Android'deki .apk'ya göre daha az kodlanıyor ve .ipa'lar genellikle çıkmamış uygulamalar veya uygulamaların eski sürümü oluyor.
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi sosyaller. Bildiğiniz üzere telefonlara tuzak mesajlar gelebiliyor ve tıkladığında çoğu şeye erişim olabiliyor. Bu gibi durumlarda IPhone'da da erişim imkanı olur mu? iOS sistemi bunları engelleyebilir mi? Bunun için Android bırakmaya değer mi?
Bilinçsiz bir kullanıcı örnek alınırsa iOS daha güvenli evet. Ama sırf bunun için Android'i bırakmaya gerek yok bence. Ne yaptığını bilen birisi rahatlıkla Android kullanabilir.
hepsikolonya31456
Becerikli
Siz tıklamadığınız sürece hiçbir şey olmaz, ben hiç karşılaşmadım. Bilmediğiniz yerlerden hack mack indirirseniz, bilinmeye nuygulamalar yüklerseniz, Google'dan gelen sahte virüs mesajlarına tıklamadığınız sürece bir şey olmaz. Android 14, 15, 16'da hiç olmaz, uygulama API seviyesi yükseldiği için eski klasik virüsler bulaşmıyor, güvenlik duvarı daha güçlü.
- Makaleler
- 6
desire doue
Becerikli
iCloud Takvim'e davet ederek iPhone'a bildirime tıklandığında linke yönlendiren reklam gönderebiliyor. Fakat direkt cihazdaki bilgilere erişim sağlamak veya virüs yüklemek gibi bir şeye hiç denk gelmedim.
MIUI'ya da HyperOS'de reklam falan çok çıkıyor ama yanlış hatırlamıyorsam sadece beyaz listesi yapıp, istenilen kişilerin aramasına izin veriliyordu. Mesaj da öyle. Yasaklı kelimelere göre mesajları engelliyordu.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
IOS için Android bırakmaya gerek yok, yazılımının kapalı kutu olması bir siteye kart bilgilerini girdiğinde tüketiciyi kurtarmaz.
Muhtemelen 10 senedir Android kullanıyorum, sayamayacağım kadar APK indirdim ama reklam virüsüne marketten indirdiğim oyun sebebiyle maruz kaldım.
Muhtemelen 10 senedir Android kullanıyorum, sayamayacağım kadar APK indirdim ama reklam virüsüne marketten indirdiğim oyun sebebiyle maruz kaldım.
Teşekkürler arkadaşlar. Hepiniz sağ olun, var olun.