IPI QBZ 75 vs ATK RS7 Air

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rysa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    air atk
Hayır hocam oyunlarda hissedilen bir fark yok. YAzım rahatlığı ve hissiyat açısından QBZ75 daha iyi geldi bana.
Tamamdır çok teşekkürler. Birde sizden rica etsem qbz klavyeyi beyaz rgb yapıp görsel koyabilir misiniz? Nasıl durduğunu merak ediyorum da ona göre gümüş veya siyah alacağım

Tamamdır çok teşekkürler. Birde sizden rica etsem qbz klavyeyi beyaz rgb yapıp görsel koyabilir misiniz? Nasıl durduğunu merak ediyorum da ona göre gümüş veya siyah alacağım
Hocam benim üründe kozmetik bir sorun olduğu için iade etmiştim. Şimdi tekrar alacağım. Ben de griye daha yakınım ama şimdi de karşıma WEIKAV EG75 çıktı. Rs7 airin aliminyum hali yani görüntü olarak

Hocam googlea şunu yaz. Diğer kırmızı beyaz forumda fotolar son sayfada. Ordan bakabilirsiniz. Gerçi onda siyah key caps var.

Ipi Qbz75 Manyetik Switch Klavye Ön İnceleme donanımarşivi

Son düzenleme:
Tamamdır hocam sağolun

Bu dediğin klavyeye de bakayım fiyatı çok yüksek değilse
Not: baktım şimdi de aşağı yukarı aynı performans için 7k verilmez hocam qbz den devam biz ya

Tamamdır hocam sağolun

Bu dediğin klavyeye de bakayım fiyatı çok yüksek değilse
Not: baktım şimdi de aşağı yukarı aynı performans için 7k verilmez hocam qbz den devam biz ya
Baktınız mı hocam . Hangi renge karar verdiniz

Henüz daha veremedim gümüş rengi güzel ama beyaz ışıkta tuşlar gözükmeyip kötü durur diye çekindim. Ya da keycaps alıcam
Siz tekrar sipariş verdiniz mi
Hocam ben de bugün sipariş vermeyi düşünüyorum açıkçası hani gönlüm griden yana ama siyahta bir cezbetmiyor değil.

Hocam ben de bugün sipariş vermeyi düşünüyorum açıkçası hani gönlüm griden yana ama siyahta bir cezbetmiyor değil.
Hadi hayırlısı hocam.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam fotoğraf alma şansımız var mıdır mümkünse beyaz rgb ile
Gelince atarım tabi. Belki ek olarak da Weikav eg75 de alabilirim karar vermedim

Beyaz rgbdw nasıl olur bilmiyorum ama genel rgb açıkken tuşların okunması gride daha iyi gördüğüm kadarıyla. Bence geçirgenlikten ziyade estetik kritere göre karar vermeniz daha mantıklı olur uzun vadede.

Gri renk yine bitmiş.

Son düzenleme:
sonuncuyu aldım çünkü hocam siparişten sonra tükendi yazdı helal et

sonuncuyu aldım çünkü hocam siparişten sonra tükendi yazdı helal et
Hayırlı olmuştur inşallah hocam. Benim 2. aldığım qbz75 de bugün geldi ama ben mi şanssızım yoksa üründe ciddi Kalite Kontrol problemleri mi var. 2. aldığım QBZ 75''de backspace tuşu basılı kalıyor. Yine iade edeceğim. Aynı rengi zaten bitmiş ama olsa bile artık modelden soğudum valla bu nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…